Právě vysíláme

Exkluzivní rozhovor s producentem QUEENŮ: proč nyní nahrává songy pro CHINASKI?

21. května 2019 16:02
Exkluzivní rozhovor s producentem QUEENŮ: proč nyní nahrává songy pro CHINASKI?

Reinhold Mack patří mezi nejzkušenější hudební producenty všech dob – v minulosti pracoval tento sympatický Němec například s kapelami The Queen, Black Sabbath, Deep Purple či The Rolling Stones. Nyní čeká Macka trochu jiná výzva: nahrávání písniček s kapelou Chinaski!

Studio Reinholda Macka v klidné bavorské vesničce Hornlohe nevypadá zvenku jako místo, kam by pravidelně dojížděla největší jména světové rockové hudby za účelem nahrávat novou desku. Naštěstí první dojmy často klamou.

Reinhold Mack je jedním z nejúspěšnějších rockových producentů. Otec dvou synů se postaral o více než 200 platinových hitů a mezi jeho nejlepší kamarády patřil například legendární zpěvák kapely The Queen, Freddie Mercury. Ačkoliv se málokdo může chlubit takovou hudební kariérou, jako Mack, německý producent se nehodlá v brzké budoucnosti zastavit. Naopak, nyní se pouští do spolupráce s kapelou Chinaski.

Jak probíhá nahrávání v Německu? Co je pro Macka nejdůležitější vlastností hudebníka? Co si myslí o české hudební tvorbě? Jaký byl vůbec Freddie Mercury a proč se Mack nikdy nepodívá na biografický snímek o Freddieho životě Bohemian Rhapsody?

To vše a mnohem více se dozvíte v našem exkluzivním rozhovoru níže.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat