Právě vysíláme

Festival ROCK FOR PEOPLE slaví letos 25 let! Mrkněte na nadupaný narozeninový line up

18. června 2019 10:46
Festival ROCK FOR PEOPLE slaví letos 25 let! Mrkněte na nadupaný narozeninový line up

Legendární multi-žánrový festival Rock For People slaví už čtvrt století a letošní narozeninový line-up je vážně nadupaný. Podívejte, na koho se můžete v Hradci Králové mezi 4. a 6. červencem těšit.

Kromě Bring Me The Horizon, In Flames a Rudimental láká na indie rockové kapely Kodaline, The Subways a Franz Ferdinand nebo populární Flogging Molly. Příznivce říznější muziky pak potěší post-hardcoroví Our Last Night, The Amity Affliction nebo Don Broco.

Na Rock For People letos dorazí také britská parta Idles, která je po právu označovaná jako „nejlepší britská punková kapela“, kalifornští SWMRS a moldavští Infected Rain v čele s metalovou princeznou Lenou Scissorhands.

Z domácích kapel pak program posílili Cocotte Minute, Mig 21 a Vypsaná Fixa, která se postaví na jedno pódium společně s renomovaným orchestrem PKF – Prague Philharmonia.

Večírek pro nedočkavé

Ani letos samozřejmě nepřijdete o večírek pro nedočkavé, který je každoročně velká událost. Co vás během nultého dne, ve středu 3. července na hradeckém letišti čeká? Připomínáme, že areál se otvírá ve 14:30 hodin.

Začátek hudebního programu bude již tradičně patřit finalistům contestu Planetrox CZ/SK.Přihlásit svou kapelu do soutěže jste mohli do 17. června.

Následně ovládne YouTube Music Stage kapela JET8, John Wolfhooker a večírek uzavře Skyline!

➤ Večírek je pro držitele 3 denní vstupenky ZDARMA! (je potřeba pouze dokoupit kemp)

➤ Pro ty, co mají koupenou jednodenní vstupenku nebo ty, kteří by chtěli dorazit pouze na večírek (bez přespání), je cena vstupenky 250 Kč – k zakoupení v předprodeji na webu.

➤ Camp na večírek pro nedočkavé – doplatek pro všechny druhy kempů 120 Kč – lze koupit v předprodeji na webu. (Podmínkou je mít zakoupený minimálně 1 denní vstupenku na 4. července s kempem – bez toho není doplatek platný)

Články, které by tě mohly zajímat