Právě vysíláme

Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE už za měsíc!

31. května 2016 9:10
Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE už za měsíc!

Přípravy 16. ročníku multižánrového hudebního festivalu OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE se pomalu, ale jistě blíží do finále! Uprostřed jihočeských lesů, luk a strání na vás čeká třídenní hudební maraton, oživený bohatým doprovodným programem pro malé i velké!

Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE plný skvělé hudby a pohodové rodinné atmosféry otevře své brány již ve čtvrtek 23. června, kdy je pro všechny nedočkavce připraven festivalový večírek, na kterém vystoupí český písničkář Pekař (Petr Štolba), kapela The Beautifuls ze Sedlčan, milevští Ticho de Pre Cupé Band a český průkopník stylu progressive-grunge – kapela STROY. Hlavní program festivalu proběhne v pátek 24. a v sobotu 25. června, kdy na třech scénách vystoupí desítky kapel různých žánrů. V pátek 24. června se můžete těšit na hvězdy české a slovenské hudební scény, jako je nejpopulárnější česká kapela současnosti – Kryštof, slovenští No Name, pop-funková skupina Monkey Business, O5 & Radeček z jesenického podhůří, legendární zoopunková kapela Peshata, strakoničtí Bags a nebude zde chybět ani česká kapela snů SUPERGROUP CZ. Festivalovou sobotu 25. června ozvláštní vystoupení slovenského rappera Majka Spirita s kapelou Live Band a návštěvníkům zahraje i kultovní punková skupina Visací zámek, punkmetalové Totální nasazení, pop-rocková kapela UDG, nový hudební objev Thom Artway nebo populární kapela Wohnout, která v Přeštěnicích oslaví sladkých 20 let své existence a vystoupí zde se speciálním hostem – Evou Pilarovou. Na festivalu se také představí zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus nebo Expedice Přeštěnice. V rámci projektu Čistý festival zde navíc vznikne nová unikátní scéna, tzv. REC.STAGE, která nabídne „recyklované“ show všech možných žánrů. Navíc bude pro všechny návštěvníky připraven bohatý doprovodný program v podobě atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam a v sousedství areálu vznikne i Divadelně poetická osvěžovna, která nabídne nejen zajímavá divadelní představení, ale také autorská čtení, hudební vystoupení kapel různých žánrů či výtvarnou dílničku pro děti. V rámci oblíbeného projektu LiStOVáNí okolo herce Lukáše Hejlíka na tuto stage osobně zavítá i proslulý americký spisovatel Robert Fulghum. Tak neváhejte a přijďte na festival, určitě se bude jednat o neopakovatelný zážitek!

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je k mání za 690 Kč, vstupenky na jednotlivé dny stojí 450 Kč. Zvýhodněnou vstupenku pro 5 osob na celý festival můžete získat za 3 100 Kč, vstupenka pro 10 osob na celý festival je k dispozici za 5 900 Kč (vstupenky pro 5 a 10 osob jsou k prodeji pouze v síti milevskem.cz).

Vstupenky na festival lze zakoupit v síti www.milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz.

Nalaď si Youradio náladu Přeštěnice

Více informací

www.prestenice.cz
www.facebook.com/prestenice

Články, které by tě mohly zajímat