Právě vysíláme

Filmová premiéra s Evropou 2: Alenka v říši divů: Za zrcadlem 3D

26. května 2016 12:00
Filmová premiéra s Evropou 2: Alenka v říši divů: Za zrcadlem 3D

V kinech s Evropou 2 od čtvrtka 26. května 2016.

Alenka Kingsleighová strávila poslední tři roky života tím, že si plnila svůj dlouholetý sen a plavila se po mořích jako kapitánka své vlastní lodi. Po návratu do Londýna zjišťuje, že ačkoliv se během její nepřítomnosti změnilo mnohé, zastaralé názory na roli žen ve společnosti stále přetrvávají a ona se dost možná bude muset vzdát představ o tom, jak bude její život pokračovat. V rámci společenské akce u lorda Ascota ji její city přemohou a znechuceně akci opouští. Tehdy si všimne Absolema, ze kterého je nyní modrý motýl monarcha. Ten ji zavede ke kouzelnému zrcadlu, kterým se Alenka může vrátit zpátky do kouzelné Podzemní říše. Tam se znovu setkává se svými přáteli – Bílým králíkem, kocourem Šklíbou, Plšicí, Zajícem Březňákem, Tydlidýnem a Tydlidumem a Potrhlým kloboučníkem, který se bohužel vůbec necítí ve své kůži.

Ve filmu uvidíš tyhle hvězdy: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen a další.

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (Alice In Wonderland: Through The Looking Glass) v kinech ve 2D, 3D a dokonce i s dabingem nebo titulky!

Soutěž s Evropou 2 o skvělé ceny k filmu

Projeď si speciální microsite k filmu

Články, které by tě mohly zajímat