Právě vysíláme

Filmová premiéra s Evropou 2: Black Widow (3D)

8. července 2021 14:00
Filmová premiéra s Evropou 2: Black Widow (3D)

V kinech s Evropou 2 od středy 7. července 2021.

Vyraz do kina na novou velkolepou akční podívanou ze studia Marvel – Black Widow.

Scarlett Johansson alias Black Widow se konečně dočkala svého prvního sólového dobrodružství od studia Marvel. To ale bude úplně jiné, než jaké doposud poznala. Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila její už téměř zapomenutou minulost, a proto se musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediným úkolem je zničit Black Widow.

Dlouho odkládaný komiks Black Widow z dílny Marvel Studios se konečně dočkal své premiéry v našich kinech. Nataša neboli Černá vdova, jak vystupuje ve společenství superhrdinů Avengers, tentokrát čelí minulosti a musí se vypořádat s nedokončenými záležitostmi.

Děj filmu je na časové ose zasazený mezi události snímků Captain America: Občanská válka a Avengers: Infinity War. Scarlett Johansson si roli Nataši užívá už podvanácté, ovšem teď jde o její vůbec první sólové dobrodružství.

Snímek natočila australská režisérka Cate Shortland. Právě ji si studio vybralo na základě podmínky, že Black Widow musí režírovat žena.

Mediálním partnerem Black Widow, který jde premiérově do kin, je Evropa 2.

Více najdeš na stránce filmu www.blackwidowfilm.cz nebo na stránce distributora Falcon.

Zdroj: Evropa 2, Falcon

Články, které by tě mohly zajímat