Právě vysíláme

Flashbacky, které zazněly éterem tento týden

29. ledna 2021 14:40
Flashbacky, které zazněly éterem tento týden

Podívejte se na ukázku hudebních flashbacků!

Paula Abdul – Rush Rush

Rush Rush je píseň americké umělkyně Pauly Abdul pocházející z jejího druhého studiového alba Spellbound (1991). Singl byl hlavním singlem alba a napsal ho Peter Lord a produkoval V. Jeffrey Smith (oba členové The Family Stand). Píseň dosáhla velkého úspěchu v USA, kde dosáhla vrcholu Billboard Hot 100 a stala se celosvětovým hitem.

 

Rita Ora – Radioactive

Radioactive je píseň nahraná britskou zpěvačkou Ritou Orou, která vyšla jako čtvrtý singl z jejího debutového studiového alba Ora (2012). Singl byl vydán 11. února 2013. Písni se dostalo příznivé recenze od hudebních kritiků. Podle recenzenta deníku Metro je Radioactive track připravený na taneční parket, který je více o rytmu, než o textech nebo jakémkoliv hlubším smyslu za nimi“.

 

Roxette – Wish I Could Fly 

Wish I Could Fly je píseň švédského popového dua Roxette, která vyšla 1. února 1999 jako singl z jejich šestého studiového alba Have A Nice Day. Orchestrální popová balada obsahuje prvky elektroniky, píseň byla napsána jako experiment Pera Gesslea, který se pokoušel zjistit, zda by prominentně umístěná bubnová smyčka pasovala vedle velkého orchestru. Píseň se stala pro duo značným hitem a dosáhla vrcholu v první dvacítce Billboard European Hot 100 Singles Chart a byla nejhranější písní v evropských rádiích roku 1999.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat