Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádnou party vlnu

9. června 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechni si všechny hitovky tohoto týdne a nalaď se na pořádnou party vlnu

Kanye West- Heartless Kanye Omari West, známý též jako Yeezy, či jen Ye, je americký rapper a hudební producent. Je držitelem 53 ocenění ze 161 nominací, včetně 21 cen Grammy. La Roux- Bulletproof La Roux je synthpopové duo, pocházející z Velké Británie. Ve své tvorbě se inspirovali především hudbou z 80. let 20. století. Byli […]

Kanye West- Heartless
Kanye Omari West, známý též jako Yeezy, či jen Ye, je americký rapper a hudební producent. Je držitelem 53 ocenění ze 161 nominací, včetně 21 cen Grammy.

La Roux- Bulletproof
La Roux je synthpopové duo, pocházející z Velké Británie. Ve své tvorbě se inspirovali především hudbou z 80. let 20. století. Byli ovlivněni hudebními skupinami jako například Human League, Depeche Mode, Heaven 17 a Yazoo.

Mariah Carey- Touch My Body
Mariah Carey je americká popová zpěvačka, textařka, herečka, producentka a návrhářka. Se svými 230 miliony prodaných hudebních nosičů patří mezi nejprodávanější zpěvačky na světě. Také jako jedna z mála zazpívá až pět oktáv.

Naturally 7- Feel It (In The Air Tonight)
Naturally 7 je americká vokální skupina založená roku 1999 v New Yorku. K jejich hudbě používají jen ústa, hlas a zkreslující efekty.

OneRepublic- Stop And Stare
OneRepublic je pop-rocková kapela z Colorada, která se proslavila díky spolupráci s producentem Timbalandem a jejich společné písni Apologize, které se prodalo přes 5 milionů kopií. Leaderem kapely je zpěvák, skladatel a producent Ryan Tedder.

Články, které by tě mohly zajímat