Právě vysíláme

Hlasování v anketě o Podcast roku odstartovalo! Podpoř svého favorita

6. května 2024 14:00
Hlasování v anketě o Podcast roku odstartovalo! Podpoř svého favorita

Hlasování v prestižní anketě o Podcast roku se opět rozjíždí. Podpořit svého favorita můžeš svým hlasem až do 6. června. Letos mu navíc můžeš přijít poblahopřát i osobně. Slavnostní ceremoniál, který proběhne 17. června v Praze, se totiž vůbec poprvé otevírá veřejnosti.

„Anketa Podcast roku je jedinečnou platformou, která oslavuje špičkové podcasty a motivuje k tvorbě dalšího kvalitního obsahu. Rekordní účast 125 000 hlasujících v minulém roce svědčí o rostoucím zájmu a popularitě podcastů v České republice,“ říká Ondřej Musil za Active Radio.

Hlasuj pro svůj oblíbený podcast!

Od pondělí 6. května do čtvrtka 6. června 2024 můžeš svého favorita podpořit na stránkách Podcastu roku. Hlasovat můžeš v celkem devíti kategoriích, a to: Zpravodajství a publicistika, Talk Show, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance, Veřejnoprávní. Slavnostní vyhlášení se uskuteční 17. června od 19 hodin na scéně Občanské plovárny v Praze. Večerem provedou Lukáš Hejlík s Ivanou Veselkovou.

A pozor! Letošního ceremoniálu se můžeš zúčastnit i ty a můžeš tak být mezi prvními, kdo pogratuluje autorům vítězných podcastů! Lístky na Podcast roku si koupíš zde. Jeden lupen stojí 450 korun.

Letos budou vybírat dva objevy roku pořadatelé Active Radio a Český rozhlas, třetí vybere Lukáš Hejlík. Cílem je ocenit nové podcasty vzniklé za posledních 12 měsíců, které jsou něčím unikátní.

„Věříme, že i letošní ročník ankety Podcast roku 2024 bude skvělou oslavou kvalitní podcastové tvorby. Děkujeme všem za podporu, těšíme se na vaše nominace a že se společně potkáme na vyhlášení!“ zve k účasti na podcastové oslavě Jiří Malina, ředitel Marketingu a digitálních služeb Českého rozhlasu.

Mrkni se na fotky z loňského roku!

Články, které by tě mohly zajímat