Právě vysíláme

Hostem Summer Party bude Klára Vytisková! Pravidelný letní mejdan si nenechte ujít ve 20:00 hodin

25. června 2021 14:53
Hostem Summer Party bude Klára Vytisková! Pravidelný letní mejdan si nenechte ujít ve 20:00 hodin

Vyletněné rozhovory s ještě vyletněnějšími hosty a spousta muziky pro vaše páteční mejdany! To je Summer Party na Evropě 2, tentokrát s Klárou Vytiskovou.

Tři hodiny hudby a povídání v režii Pavla CejnaraOndry Vodného a hudebního hosta. Na téma letních party si s Pájou Cejnarem bude dnes povídat Klára Vytisková.

 

Party mix Ondry Vodného

Kromě rozhovoru se můžete těšit na i speciální summer party mix pod taktovkou Ondry Vodného. Třicetiminutový minimix tentokrát nabídne hned několik novinek. „Snad vás naladí hned na začátku novinka od Regarda. Spojení Troye Sivan a Regard je boží v originále. Co teprve v remixu,“ slibuje Ondra Vodný. „Zamíchal jsem do Minimixu i novinku Bed od Joela Corryho. Tento týden dorazil na party ostrov Ibiza a jako jeden z prvních DJs oznámil svojí residenci v Ibiza Rocks Hotelu. Namíchejte si drink, přidejte hlasitost a užijte si celý Minimix v celé své dálce i po skončení Summer Party.“

Záznam dnešního party mixu spolu s novým bootlegem týdne najdete zítra na našem webu.

Na Summer Party Evropy 2 se můžete těšit každý pátek od 20:00 do 23:00 hodin pokaždé s jiným hostem na stejné téma: Summer Party!

 

Články, které by tě mohly zajímat