Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam se tento týden chystáte vy?

7. září 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam se tento týden chystáte vy?

Mrkněte na aktuální tipy od Evropy 2.

Hanácká vodka Evropa 2 Open Air, Holkov – sobota 8. září 2018 od 18:00 hodin

Už v sobotu se uskuteční největší letošní Open Air akce Evropy 2 – Hanácká vodka Evropa 2 Open Air Holkov! Pod širým nebem pro vás chystáme řadu parádních hudebních představení, včetně LinyKaroTimmyho Whitea, Joea Lafayettea, DJe Michaela Buriana, dua Dafonic a kapely Skyline.

Program navíc doplní moderátoři Evropy 2 Ondra UrbanPetr Říbal Leoš Mareš. Open Air akce v Holkově tradičně patří k nejlepším večírkům českého hudebního kalendáře, tak rozhodně neváhejte a dorazte do Holkova na pořádný mejdan!

Koncert Rytmuse, Lipa & DJe Lucky D v Grand Hotelu Čáslav – pátek 14. září 2018 od 19:00 hodin

Rapová megashow míří do Čáslavi! Rytmus se po pauze, kdy se pečlivě připravoval na nadcházející boxerský zápas s Marpem, vrací opět do Čech. Vystoupení slovenského rappera navíc doplní Lipo s DJem Lucky D. Po vydařené letošní desce Lyrika potvrzuje Lipo roli jednoho z nejnadanějších rapperů v Česku. Rozhodně si tohle mimořádné rapové představení nenechte ujít!

Duplex presents Benny Benassi – sobota 8. září 2018 od 22:00 hodin

Pražský klub Duplex zahajuje sérii vystoupení pod názvem Duplex Presents představením od legendárního DJe Benny Benassiho. Italský DJ je držitelem ceny Grammy a autorem hitů Satisfaction či Cinema. Atmosféra v klubu Duplex bude parádní. Skvělá hudba v nádherném prostředí – co víc bychom si mohli přát? Zažijte světového DJe na vlastní oči už 8. září!

 

 

Video: Yzomandias a jeho top 10 songů

Články, které by tě mohly zajímat