Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

24. srpna 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Blíží se nám poslední srpnový týden, ale nesmutněte, máme pro vás nachystanou řadu skvělých letních akcí, u kterých nesmíte chybět! Hudební festivaly, modelingové soutěže, freestyle fotbal: to vše nás příští týden čeká. Je rozhodně z čeho si vybírat!

Festival Finlandia Mácháč 2018 – pátek 24. srpna & sobota 25. srpna 2018, Máchovo jezero, pláž Klůček

Největší festival EDM hudby v České republice je tu! Finlandia Mácháč letos představuje program nabitý hvězdami z Čech i ze zahraničí. Nebude chybět například Hardwell, Armin Van Buuren, DJ Roxtar, DJ Michael C, DJ Brian či Adriana Hranacova a celý festival se odehraje v nádherném prostředí na pláži Klůček u Máchova jezera. Pojďte zažít poslední veliký letní fesťák buď přímo na místě, nebo na sociálních sítích, kde vám poskytneme reportáže a rozhovory přímo ze zákulisí!

 

Promítání filmu Padesát odstínů šedi – sobota 25. srpna 2018 ve 21:00 hodin, areál Žluté lázně, Praha

Kultovní erotický trhák míří do Letního kina Žluté lázně! Film z roku 2015 s Jamiem Dornanem a Dakotou Johnson v hlavních rolích se stal hitem po celé zeměkouli a je jedním z komerčně nejúspěšnějších filmů v historii. Romantický děj navíc doplňuje skvělý soundtrack, ve kterém figuruje například hit Love Me Like You Do od Ellie Goulding nebo song Earned It od The Weeknda. Areál Letního kina Žluté lázně představuje unikátní možnost vidět tenhle neuvěřitelný trhák ve zcela výjimečném prostředí, tak neváhejte a dorazte na filmové promítání léta v sobotu večer!

 

Mistrovství světa ve freestyle fotbale – sobota 25. srpna 2018, metronom Letná, Praha

Už v sobotu se u pražského metronomu na Letné představí nejlepší freestyle fotbalisté na světě! Co všechno předvedou za triky? Mrkněte na video níže!

 

Finále Schwarzkopf Elite Model Look – čtvrtek 30. srpna 2018, Španělský sál, Pražský hrad, Praha

Finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look je jedním z nejstylovějších večírků ve střední Evropě a i letos fanoušky módy a stylu čeká neuvěřitelný zážitek na Pražském hradě. Modelové a modelky z České a Slovenské republiky si prošli náročným výběrovým řízením a přehlídka ve Španělským sále rozhodne o tom, kdo se mezi nimi stane novou tváří českého a slovenského modelingu. Celý večer doplní parádní hudební program spolu s excelentním občerstvením, tak si to nenechte ujít!

 

Premiéra filmu Důvěrný nepřítel – čtvrtek 30. srpna 2018

Sci-fi thriller Důvěrný nepřítel míří do kin! Programátor Andrej (Vojtěch Dyk) a sochařka Zuzana (Gabriela Marcinková) se nastěhují do prototypu takzvaného „chytrého domu“ uprostřed nádherné přírody a mladý pár se zdánlivě nemůže mít lépe. Jenže první dojem klame a jejich pobyt v idylickém „chytrém domě“ se brzy změní v noční můru. Ohrozí jim chování „chytrého domu“ vztah nebo dokonce i život? Vše se dozvíme už 30. srpna!

Články, které by tě mohly zajímat