Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy EVROPY 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

6. července 2018 13:03
Hudební a kulturní tipy EVROPY 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Letní svátky jsou tu a s nimi přichází i možnosti unikátní zábavy! Chcete si prodloužený víkend užít na maXXimum? Jste na správném místě. Představujeme vám naše hudební a kulturní tipy pro tento týden!

Rock For People – středa 4. července – pátek 6. července 2018, Festivalpark Hradec Králové

Legendární festival Rock For People dnes zakončuje letošní ročník a to ve velikém stylu. Na hlavním pódiu se představí hvězdy mezinárodní scény Skillet a Volbeat. Program na naší E2 Stage završí úžasní Gaia Mesaiah, spolu s dalšími českými i zahraničními interprety. Areál Festivalparku tvoří nezapomenutelnou atmosféru a celý komplex je lehce dostupný po dálnici jak z Čech, tak i z Moravy. Festival Rock For People je neskutečný zážitek, ať už na jeden den, nebo na celý týden. Proto neváhejte a dorazte do Hradce Králové!

ČTĚTE TAKÉ: Filmová premiéra s Evropou 2: ANT–MAN A WASP (3D)

Živý přenos fotbalového Mistrovství světa v Rusku v Letním kině Žluté lázně – dnes a zítra v 16:00 a ve 20:00 hodin, areál Žluté lázně Praha

Fotbalové Mistroství světa v Rusku se chýlí ke čtvrtfinálové fázi a vyhrát může kdokoliv. Zápasy opět startují dnes odpoledne duelem mezi Francií a Uruguají a vy máte jedinečnou možnost vidět všechny čtvrtfinálové šlágry pod širým nebem, v krásném areálu Žluté lázně. Nádherná atmosféra letního kina, kvalitní fotbal a lahodné občerstvení, co víc si člověk může přát?

Ant–Man a Wasp přichází do kin – celý víkend

Do kin tento víkend zavítá druhý film inspirovaný komiksy Ant–Man, Ant–Man a Wasp! Hlavní role Ant–Mana se ujme opět populární herec Paul Rudd, který spojí síly se superhrdinkou Wasp (v překladu vosa). Tu si zahraje bývalá hvězda seriálu Ztraceni, Evangeline Lilly. Tohle dynamické duo se střetne s antihrdinkou Avou, která na rozdíl od Ant–Mana a Wasp umí procházet zdí. Dokážou Ant–Man a Wasp zachránit svět před Avou? Smíří se Ant–Man s budoucností superhrdiny? To se vše uvidí! Ant–Man a Wasp v kinech právě teď!

Články, které by tě mohly zajímat