Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

21. února 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

I tento týden vám přinášíme to nejlepší z české hudební a kulturní scény! Které akci kývnete vy?

Koncert kapely Bastille

Čtvrtek 21. února, Forum Karlín, Praha, od 18:30 hodin

Tento čtvrtek dorazí do pražského Fora Karlín famózní kapela Bastille! Britští pop rockeři nedávno vydali nové EP Other People’s Heartache, pt. IV a fanoušci si ho nesmírně chválí. Představení kapely Bastille jsou vždy plné energie a chytlavých pecek, tak pokud chcete zažít nenahraditelný hudební zážitek, dorazte do pražského Fora Karlín už ve čtvrtek!

 

Koncert kapely Mandrage

Čtvrtek 21. února, Divadlo pod lampou, Plzeň, od 20:00 hodin

Mandrage se vrací domů! Autoři hitu Motýli či Apolinář zahrají tento týden v plzeňském Divadle pod lampou. Mandrage letos zahájili turné po menších, intimnějších prostorech a koncerty se chlubí skvělými recenzemi. Kapela se ale před domácím publikem bude chtít předvést v ještě lepší formě, než kdekoliv jinde. Fanoušci Mandrage, máte se určitě na co těšit!

Koncert Vojtaana + Johnnyho Kaye

Středa 27. února, Eleven klub, Brno, od 20:00 hodin

Během následujícího týdne se v brněnském Eleven klubu uskuteční kulturní fenomén, který nemá na světě podoby: Náš Vojta „Vojtaano“ Záveský pořádá koncert spolu s kytaristou Johnnym Kayem! „Vojtaano“ po České republice vystupuje již několik let a jeho vtipné rapy propojené s melodiemi na akustické kytaře z něj dělají jakousi českou kultovní ikonu. Pokud se tedy chcete bavit a trochu se odreagovat pomocí hudby, komedie a trochu pohody, tak přijďte navštívit Eleven klub v Brně už ve středu!

 

Zdroj: Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat