Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

14. března 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Polovina března už je téměř za námi, nicméně, přichází řada na několik senzačních hudebních a kulturních akcí. Hudební ceny Evropy 2, začátek soutěže Escalate Taneční skupina roku a skvělé vystoupení v pražském klubu Roxy – to vše nás tento týden čeká. Které akci nakonec kývnete vy?

Refreshment party

Pátek 15. března, klub Roxy, Praha, od 23:00 hodin

Tento týden do pražského klubu Roxy zavítají rezidentní DJové Evropy 2: Dafonic a Michael C! Vystoupení v tomto ikonickém klubu je obrovská čest pro českého DJe Michaela C i duo Dafonic. Všichni předvedou zaručeně skvělou show. Dorazte tedy do pražského klubu Roxy už tento pátek od 23:00 hodin!

Refreshment

 

Escalate taneční skupina roku – regionální kolo západní Čechy

Neděle, 17. března, Městská hala Plzeň, od 8:00 hodin

Milovníky tance, máme pro vás skvělou zprávu: začíná letošní soutěž o Escalate Taneční skupinu roku! První regionální kolo v Plzni nabídne možnost vidět nejlepší taneční skupiny ze západních Čech, jak bojují o kvalifikaci do celonárodního finále v červnu. Prestižní akcí vás také bude doprovázet oblíbený moderátor od nás z Evropy 2, Ondra Vodný. Více informací najdete na oficiální webové stránce Escalate Taneční skupiny roku.

Tanecniskupinaroku

Taneční skupina Butterfly Effect, vícemistři České republiky

Afterparty Hudebních cen Evropy 2

Čtvrtek, 21. března, Forum Karlín, Praha, od 18:00 hodin

Letošní Hudební ceny Evropy 2 jsou tu! Ve čtvrtek 21. března budeme během celého odpoledne oznamovat vítěze jednotlivých kategorií, od Hudebníka roku až po Videoklip roku. Akce se poté přesune do pražského Fora Karlín, kde nás čeká skvělý večer nabitý českými i zahraničními hudebními hvězdami! Vystoupí tu Tokhi & The Groove Army, Chinaski, The Rasmus a crew Evropy 2, včetně moderátorů Leoše Mareše a Patrika Hezuckého. Tento nezapomenutelný večer si zkrátka nemůžete nechat ujít!

Hlasování o vítězích Hudebních cen Evropy 2 je stále otevřené. Hlasovat můžete každý den skrz webové stránky Evropy 2. Lístky na Afterparty Hudebních cen Evropy 2 rychle mizí, ale jsou ještě k mání! Pokud si jeden chcete pořídit, můžete tak učinit ZDE.

HudebnícenyEvropy2

Večerní program Afterparty Hudebních cen Evropy 2

 

Zdroj: Shutterstock, tanecniskupinaroku, ticketlive, djmichaelc, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat