Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

21. března 2019 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Jaro už je oficiálně zahájeno, tak ho přijďte s námi oslavit ve velkém! I tento týden jsme vám připravili seznam skvělých hudebních a kulturních akcí, při kterých můžete dokonale oslavit začátek tohoto nejkrásnějšího ročního období.

Afterparty Hudebních cen Evropy 2

Čtvrtek 21. března, Forum Karlín, Praha, od 18:00 hodin

Nenechte si ujít největší letošní hudební akci – Afterparty Hudebních cen Evropy 2! Program začíná už od 18:00 hodin v pražském Foru Karlín. K vidění budou vystoupení od kapely Chinaski, The Rasmus a moderátorské sestavy Evropy 2. Lístky jsou ještě k mání, tak neváhejte a kupte si vaše lupeny skrz TicketLive, TicketStream či GoOut, dokud je ještě čas!

HudebnícenyEvropy2

Večerní program Afterparty Hudebních cen Evropy 2

 

Escalate taneční skupina roku Tour 2019

  • Sobota 23. března, Sportovní hala Slavia, Praha, od 8:00 hodin
  • Neděle 24. března, Sportovní hala Most, Most, od 9:00 hodin

Prestižní celorepubliková soutěž Escalate taneční skupina roku pokračuje! Tento víkendu si změří síly nejlepší taneční skupiny v Praze, poté v Mostě. Ty nejlepší z nich budou bojovat o titul Taneční skupiny roku v červnu. Přijďte podpořit vaše oblíbené taneční skupiny v Praze a v Mostě už tento víkend.

Tanecniskupinaroku

Sebastian – Rub a líc Tour 2019

Čtvrtek 28. března, Sono centrum, Brno, od 19:00 hodin

Sympatický zpěvák Sebastian se po čtyřech měsících vrací, a to ve velkém stylu! Rodák z Liberce zahajuje svoji Rub a líc Tour koncertem v brněnském Sono centru. Koncerty Sebastiana patří mezi nejzábavnější, které je možné zažít – kombinace chytlavých melodií s nakažlivým entusiasmem Sebastiana vytváří naprosto jedinečný zážitek. Nenechte si proto ujít Rub a líc Tour v Brně, Praze a Liberci.

Výstava Titanic

Prodloužena do neděle 19. května, Výstaviště Brno

Brňané, máme pro vás skvělou zprávu – Výstava Titanic je prodloužena do 19. května! Vyzkoušejte si, jaké byly kajuty první třídy na nejznámější lodi v historii nebo mrkněte, jaké navigační prostředky používali členové palubní posádky. Tato mimořádná výstava představuje poslední možnost pro Evropany se takto sblížit s neskutečným příběhem Titanicu – vy jí proto nesmíte prošvihnout!

 

Zdroj: titanicvystava, Shutterstock, tanecniskupinaroku, ticketlive, sebastianmusic, goout.net

Články, které by tě mohly zajímat