Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

11. dubna 2019 12:30
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

I tento týden vám představujeme několik senzačních hudebních a kulturních akcí, které nebudete chtít zmeškat!

Castingy do soutěže Schwarzkopf Elite Model Look

  • Čtvrtek 11. dubna, Galerie Teplice, Teplice, od 15:00 hodin
  • Pátek 12. dubna, OC Plzeň Rokycanská, Plzeň, od 15:00 hodin
  • Sobota 13. dubna, OC Fontana, Karlovy Vary, od 15:00 hodin
  • Neděle 14. dubna, Centrum Chodov, Praha, od 15:00 hodin
  • Pondělí 15. dubna, Centrum Pivovar, Děčín

Castingy prestižní modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look se blíží do závěrečné fáze! Chcete následovat ikony modelingu jako Cindy Crawford, Laru Stone či Gisele Bündchen? Dorazte do daných obchodních center už tento týden, kde profesionální porota ohodnotí, zda máte na postup do dalšího kola soutěže. Nemusíte se přihlašovat na internetu – stačí, když přinesete pozitivní náladu a nasazení. Ať se vám daří!

Elite Model Look Casting

 

Sebastian – Rub a líc Tour

Pátek 12. dubna, Lidové sady, Liberec, od 19:00 hodin

Sebastian se vrací domů! Sympatický liberecký hudebník tento týden ukončí svoje Rub a líc Tour v Lidových sadech. Jeho předchozí koncerty v brněnském Sono Centru a v pražském klubu Roxy měly ohromný úspěch, ale tohle bude jiná liga – liberecké publikum bude natěšené a Sebastian se před ním bude chtít předvést v nejlepším světle. Bude to nezapomenutelná show a vy u toho nesmíte chybět!

Escalate Taneční skupina roku Tour 2019

Sobota 13. března, Městská sportovní hala, Jindřichův Hradec, od 9:00 hodin

Soutěžní turné Escalate Taneční skupina roku tento týden míří do Jindřichova Hradce! Nenechte si ujít vystoupení nejlepších tanečních skupin v tomto jihočeském městě a jeho okolí. K vidění budou taneční skupiny v kategorii baby (do 8 let), děti (do 11 let), junioři (do 15 let) a dospělí – o taneční variaci je tedy jednoznačně postaráno! Celým dnem vás navíc bude provázet skvělý moderátor, Ondra Vodný.

Tanecniskupinaroku

Urban Challenge Praha

Sobota 13. dubna, Psychiatrická nemocnice Bohnice, Praha, od 9:30 hodin do 15:00 hodin

Chcete zažít adrenalinovou výzvu, na kterou budete vzpomínat nejspíš do konce života? Tento týden v sobotu se u Psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích uskuteční první letošní běh Urban Challenge! Jedná se o 5 km dlouhý překážkový běh v unikátním městským prostředí, který vyzkouší vaše síly vytrvalosti, ohebnost a sebevědomí. Nemusíte být elitním sportovcem, aby jste zvládli běh Urban Challenge – stačí, když s sebou přinesete dobrou náladu a vůli dokázat něco zcela mimořádného. Uvidíme se v sobotu v Bohnicích!

Urban Challenge Praha

Spartan Kutná Hora Sprint/Kids 2019

Sobota 13. dubna, Palackého náměstí, Kutná Hora, od 8:00 hodin

A teď něco pro opravdu tvrdé povahy: první letošní závod Spartan je tu! V sobotu se do Kutné Hory přesune 250 sportovních nadšenců, aby zdolali nesmírně těžkou překážkovou dráhu. Spartan Sprint je nejkratším typem závodu Spartan – je to 5 km dlouhá trasa, která vede skrz lesy, příkopy a horolezecké překážky. Ještě zbývá malé množství lístků, tak pokud si na tento závod věříte a chcete zažít naprosto jedinečný, nenahraditelný sportovní zážitek, tak přijďte do Kutné Hory už v sobotu!

Spartan Race

Superfinále florbalu 2019

Neděle 14. dubna, Ostravar Aréna, od 10:00 hodin

Superfinále letošní florbalové sezony je tu! Už v neděli se proti sobě utkají nejlepší florbalové týmy v České republice, jimž letos jsou Boleslav a Vítkovice u mužů a Chodov a Vítkovice u žen. Po povedené loňské premiéře se tato prestižní sportovní událost vrací do Ostravar Arény ve Vítkovicích, a tak budou mít místní fanoušci možnost podpořit svůj tým v pánském i dámském finále. Pomůže domácí prostředí týmům z Vítkovic, nebo naopak této situace využijí týmy z Boleslavi či Prahy, respektive? To se teprve uvidí. Jisté je, že to bude pořádná jízda!

 

Zdroj: Instagram, Elite Model Look, lidovesadyliberec.cz, sebastianmusic.cz, tanecniskupinaroku.cz, ceskyflorbal.cz

Články, které by tě mohly zajímat