Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

27. července 2018 11:30
Hudební a kulturní tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Tento týden pro vás máme nachystané tři parádní akce, u kterých nesmíte chybět! Kde je najdete a co všechno nabídnou? Vše se dozvíte s námi!

Festival Ynspirology – sobota 28. července – neděle 29. července 2018, Žluté lázně – Praha

Inspirace bez omezení – to je podstata festivalu Ynspirology a letos se festival vrací v lepším znění, než kdykoliv předtím. Představí se hvězdy české hudební scény, například Mikolas Josef a Emma Drobná, která na festivalu představí svůj singl Try! Hudební program navíc doplní přednášky ikonických postav českého modelingu a showbyznysu – o své zážitky se podělí Simona Krainová, Veronika Kašáková a YouTuber Tary. Chcete dosáhnout svého pravého potenciálu a zažít k tomu jedinečný svátek hudby a kultury? Jedině na festivalu Ynspirology!

 

Přehrady Fest – Vranov, pátek 3. srpna – sobota 4. srpna 2018 – Vranov

Druhé vydání Přehrady Festu je tu! Hudební a zábavný program pro celou rodinu tentokrát zakotví v nádherném Vranově a ani tentokrát nebudou chybět hvězdy české hudební scény, například Chinaski, Tomáš Klus a Mirai. V Pigy vesničce návštěvníky také čeká planetárium, kouzelná párty a teen párty s Pavlem Cejnarem! Druhý a zároveň poslední letošní Přehrady Fest ve Vranově bude nezapomenutelným zážitkem pro celou rodinu, tak neváhejte a kupte si lístek ZDE.

 

Harmony x Nite Vibes Open-Air, sobota 28. července 2018, Retenční nádrž Braník – Praha

Zažijte unikátní svátek elektronické hudby pod širým nebem! Do pražského Braníku zítra zavítají hvězdy české i zahraniční elektro scény a letošní ročník slibuje rekordní účast, tak si kupte lístky, dokud budou ještě k mání! Poznejte skvělou hudbu v pohodlném prostředí na akci Harmony x Nite Vibes. Bude to nezapomenutelné! Lístky si můžete koupit ZDE.

Články, které by tě mohly zajímat