Právě vysíláme

HUDEBNÍ a KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Kam vyrazíte o víkendu a příští týden vy?

3. října 2018 11:27
HUDEBNÍ a KULTURNÍ TIPY EVROPY 2: Kam vyrazíte o víkendu a příští týden vy?

Jako každý týden i tento tu máme tipy na super akce! Kam zavítáte vy?

Eddie Stoilow zahajují World Goldfingers Tour 2018!

Konečně! Eddie Stoilow spouští své s nadsázkou pojmenované „světové“ turné a jejich první zastávkou se stane Buena Vista Club v Plzni. Druhý den si je pak budete moci vychutnat v Olomouci v S Klubu.
Kdy? Už tento pátek a sobotu!
Eddie Stoilow letošní koncertní šňůrou slaví 15 let existence a právě vydávaný singl With You předznamenává desku, která vyjde začátkem roku 2019. Máme se na co těšit!

 

Thom Artway vyráží na turné k novému albu All I Know

Thom Artway vlastním jménem Tomáš Maček vám jistě není neznámý. Na kontě má mimojiné dvě ceny Akademie populární hudby Anděl 2016 (v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku), nominaci na Objev roku v anketě Český Slavík a několik pořádných hitů (I Have No Inspiration, Blind Man).
Nyní vyráží na koncertní šňůru k novému albu All I Know a v průběhu podzimu pokřtí desku hned ve třech městech – v Praze, Brně a Uherském Brodě.
Tento pátek si ho však budou moct poslechnout fandové v Poličce (5. října v Divadelním klubu) a ve středu 10. října v Anděl café v Plzni.

 

Britská kapela Bastille se po třech letech vrátí do Prahy!

S chystanou třetí studiovou deskou zaútočí 21. února 2019 na Forum Karlín. Prodej vstupenek (890 Kč) bude spuštěn už tento pátek 5. října v 10 hodin skrze weby fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster, tak to nepropásněte!
Na koncertu budou mít fanoušci příležitost slyšet nové skladby ještě před tím, než Bastille vydají očekávané třetí album: „Většinu loňského roku jsme strávili prací na nových písních, které jsme následně v různých verzích hráli na koncertech. Takže teď jsme nadšení z toho, že hotové skladby konečně představíme,“ nechal se slyšet frontman Dan Smith.

 

Humbook fest

V sobotu 6. října proběhne v Kongresovém centru v Praze už třetí ročník knižního festivalu HumbookFest. Spisovatelé i bloggeři, cosplay, tvůrčí psaní, workshopy, make-up art… Letos toho zkrátka bude v programu hodně. Vše, na co se můžete na HumbookFestu těšit, najdete na webu HumbookFestu nebo v Události na Facebooku.

Články, které by tě mohly zajímat