Právě vysíláme

Hvězda STRANGER THINGS randí se synem DAVIDA BECKHAMA

5. dubna 2019 16:10
Hvězda STRANGER THINGS randí se synem DAVIDA BECKHAMA

Určitě víte, o kom je řeč. Dětská herečka Millie Bobby Brown ze seriálu Stranger Things – ano, přesně ta, ze které se pomalu, ale jistě stává jedna z nejznámějších mladých hereček této doby – randí s mladým Beckhamem!

Pokud jste neviděli seriál Stranger Things, bude vám její jméno možná povědomé alespoň díky poměrně zvláštnímu „přátelství“, které ji pojí s hudebníkem Drakem. Celá věc byla hojně omílaná v médiích: Drake psal  Millie podivně zamilované zprávy, když jí bylo pouhých 13 let. Nakonec se všichni dopracovali k názoru, že se opravdu jedná jen o přátelství mezi 31letým rapperem a mladou herečkou. Budiž.

Drake a Millie Bobby Brown

Jenže Millie je dnes už mladá 15letá slečna a začala randit se synem slavné fotbalové hvězdy – Romeem Beckhamem (16 let). Ten je v této době velice šikovným tenistou a tváří značky Burberry. Herečka se o mladém Beckhamovi často zmiňuje v rozhovorech a vypadá to na velkou lásku. Tak gratulujeme!

Millie Bobby Brown

Mimochodem věděli jste, že je Millie nejmladší ambasadorkou organizace UNICEF? Za úkol má upozorňovat na práva dětí a další záležitosti spojované s mládeží, jako je přístup ke vzdělání, dopady násilí, šikany a chudoby. Millie je také nejmladším člověkem, který se dostal na seznam 100 nejvlivnějších osobností ve světě. Označil ji tak časopis Time. Dvakrát byla nominována na televizní cenu Emmy za roli Eleven v Netflix seriálu Stranger Things.

Zdroj: www.popsugar.co.uk, consequenceofsound.net.

Články, které by tě mohly zajímat