Právě vysíláme

Jak posílit imunitu a plíce? Slyšeli jste o Wim Hofově metodě? JINDRA EKL ji vyzkoušel!

20. března 2020 12:57
Jak posílit imunitu a plíce? Slyšeli jste o Wim Hofově metodě? JINDRA EKL ji vyzkoušel!

Ačkoliv už je venku krásné počasí a probouzí se jaro, stín na příchod nového ročního období hází koronavirus, který momentálně straší celý svět. A protože je v těchto dnech velmi důležité dbát o svoje zdraví, máme pro vás od našeho moderátora Jindry skvělý tip na to, jak být fit!

Nosit roušku, dodržovat správnou hygienu, stranit se shlukování většího počtu lidí – to jsou základní věci, které bychom my všichni měly nyní dodržovat. Kromě toho bychom ovšem ani neměli zapomínat na péči o zdraví nás samotných i našich blízkých. A jelikož už všichni moc dobře víme, že mezi příznaky koronaviru patří i dýchací potíže, moderátor Evropy 2 Jindra Ekl si pro nás připravil parádní tip na to, jak zlepšit nejen náš dýchací, ale i imunitní systém.

Jedná se o Wim Hofovu metodu, což je speciální dýchací technika, která vám umožní ovládat autonomní systémy těla a pomůže tak zlepšit imunitu. Samotný Jindra pak tuto metodu sám vyzkoušel a nemůže si ji vynachválit. O tom, jak ji správně provádět, se dozvíte v následujícím videu. Přejeme hodně zdraví a Jindro, díky za tip! 😊

 

O Wim Hofově metodě více zde:

Články, které by tě mohly zajímat