Právě vysíláme

Jaké FLASHACKY jsme pro vás hráli tento týden?

5. dubna 2019 14:22
Jaké FLASHACKY jsme pro vás hráli tento týden?

Máme pro vás například Marilyna Mansona nebo Kid Cudi Vs Crookers a jejich megahit Day ‚n‘ Nite.

Inner Circle – Bad Boys

Skupina Inner Circle, kterou založili bratři Ian a Robert Lewisovi v jamajském Kingstonu, vydala své první album v roce 1974. Píseň Bad Boys je jejich druhým největším hitem. Vydán byl v roce 1987 a objevil se například v oblíbeném americkém seriálu COPS. 

 

Orange Blue – She’s Got That Light

Volkan Baydar a Vince Bahrdt se potkali díky inzerátu. Jejich první společnou nahrávkou She´s Got That Light zaujali nejen ty správné lidi z gramofirmy, ale také fanoušky v celé Evropě.

Kid Cudi Vs Crookers – Day ‚n‘ Nite 

Day ‚n‘ Nite bylo zremixováno v roce 2008 italskou produkční společností Crookers. Píseň byla vydána 12.ledna. 2009 a byla velice úspěšná v reklamách. Dostala se až na druhé místo v UK Singles Chart.

Marilyn Manson- Rock is dead 

Rock is Dead je písní od americké rockové kapely s názvem Marilyn Manson. Vydaná je jako třetí píseň z jejich třetího alba Mechanical Animals (1998). Píseň je napsaná hlavním protagonistou, který je vlastním jménem Brian Hugh Warner, spolu s basákem Twiggy Ramirezem a klávesákem Madonnou Waynem Gacym. Píseň i album se řadí mezi glam rock a heavy metal s prvky elektronické hudby a grunge. Byla použita bratry Wachowskimi pro film Matrix.

 

Zdroj: Youtube.

Články, které by tě mohly zajímat