Právě vysíláme

Jako bohyně. Zorka Hejdová zapózovala zcela nahá se synem Nikolasem

9. března 2022 13:01
Jako bohyně. Zorka Hejdová zapózovala zcela nahá se synem Nikolasem

Zorka Hejdová je maminkou malého Nikolase, který brzo oslaví první narozeniny. V rámci Mezinárodního dne žen pak moderátorka Odpolední show sdílela velmi vkusnou fotografii, na které s miminkem zapózovala zcela nahá.

„Těch 11 je pro mě zvláštně symbolických. Už jen měsíc a bude mu rok! Pořád mi to nedochází a ten milník se přiblížil mnohem dříve, než jsem čekala. Rok. A přitom jako by to byl jen okamžik. Dřív jsem tu sdílela svoje pocity z mateřství mnohem víc, ale tahle potřeba nějak přirozeně uhasla. Paradoxně čím je můj syn větší, tím křehčí to pro mě všechno je,“ napsala Zorka k fotografii a dodala, že malý Nikolasek už není jen ležící miminko, ale zvládá i první slova a roste jako z vody. „Sleduju, jak se neustále vyvíjí, zlepšuje a fascinuje mě každý nový den, kdy mi ukáže něco, co pro něj ještě nedávno bylo tak nedosažitelné. Největší radost a jiskru v očích má v okamžiku, kdy se mu podaří nastartovat auto v obýváku. Asi po tatínkovi,“ píše k fotkám malého chlapečka.

ZorkaNikolasem v náručí zapózovala zcela nahá, ovšem první snímky schválně ořízla a ukázala jen část. Posléze se ovšem rozhodla ukázat fotografii celou. „Tahle fotka má pro mě osobně jedinečné kouzlo a miluju ji. Říkala jsem si, že je to asi moc, že to spousta lidí nekousne. Dostala jsem ale tolik krásných zpráv od vás, že mám pocit, že to asi tak zlý nebude,“ připsala.

Snímky jsou opravdu krásné a velmi vkusné. V komentářích pějí sledující jen samou chválu a shodují se na tom, že moderátorka vypadá jako bohyně. „Přesně takto si představuji sexy fotku sebevědomé ženy. A ač nahotu na sociálních sítích obecně moc nepodporuji, protože si myslím, že určitý pohled by měl zůstat určený jen určitým osobám. Tohle je, Zorko, luxus,“ stojí například v jednom z komentářů.

Články, které by tě mohly zajímat