Právě vysíláme

JIRKA MÁDL vyzývá Zachraň bábu, zachraň dědka. Jak se můžete zapojit do pomoci seniorům?

17. března 2020 19:03
JIRKA MÁDL vyzývá Zachraň bábu, zachraň dědka. Jak se můžete zapojit do pomoci seniorům?

Kdybyste věděli, že v době koronaviru můžete zachránit život starým lidem ve vaší čtvrti, udělali byste to? Jasně, že jo!

Jiří Mádl ve spolupráci s agenturou AdHackers a studiem MadeByDeus.com spouští webovou stránku www.pomocsousedum.cz a spolu s ní kampaň Zachraň bábu, zachraň dědka. Lidé si na stránce mohou stáhnout leták a s jeho pomocí pak nabídnout seniorům pomoc, především zajištění nákupů či vyzvednutí léků.

„Cílem kampaně je vyzvat všechny k vzájemné pomoci,“ vysvětluje záměr Jiří Mádl. „Chceme, aby lidé aktivně pomáhali těm, kteří jsou v současné situaci tou nejohroženější skupinou, tedy seniorům. Jde o to, že v tuhle chvíli je spousta ochotných dobrovolníků, ale nikdo se jim o pomoc nehlásí. Senioři povětšinou neumí zacházet s moderními technologiemi, proto je nezbytné dostat k nim informace takovým způsobem, jaký u nich funguje,“ vysvětluje herec.

Jak to tedy je? Dvě instruktážní videa a leták, který si v pohodlí domova vytisknete, a můžete vyvěsit na domy ve vaší ulici naleznete na stránkách www.pomocsousedum.cz.

Díky moc!

 

Zdroj: www.pomocseniorum.cz

Články, které by tě mohly zajímat