Právě vysíláme

Kam vyrazit? Mikulov rozezní Leoš Mareš a jeho hosté, Mladou Boleslav zase řev motorů

8. července 2021 10:00
Kam vyrazit? Mikulov rozezní Leoš Mareš a jeho hosté, Mladou Boleslav zase řev motorů

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 8. července 2021 do středy 14. července 2021?

Kateřina Marie Tichá a Vojta D, Vzhůru na palubu, 8. a 9. července (Praha)

Projekt Vzhůru na palubu míří zdárně do svého konce. Hudební fanoušky čeká už jen několik vystoupení, přičemž už ve čtvrtek odehraje na lodi Odra svůj koncert Kateřina Marie Tichá, která na letošních Cenách Anděl Coca–Cola 2020 vyhrála kategorii Objev roku. Den po ní, tedy v pátek 9. července, pak na palubě své příznivce přivítá Vojtěch Drahokoupil známý ze show Tvoje tvář má známý hlas. Více zjistíte na Facebooku akce.

Mydy, Lucerna Music Bar Open Air, 9. července (Praha)

Do Ledáren Braník dorazí v pátek 9. července kapela známá svým extravagantním vzezřením – Mydy. Kdo stihnul její vyprodanou show ve Foru Karlín v listopadu 2019, ten jistě ví, jak famózní show dokáže formace předvést. Vedle ní se návštěvníci Lucerna Music Bar Open Air mohou těšit i na velkou chill out zónu a bohatý výběr jídla a pití. Informace nejen o koncertu Mydy hledejte zde.

Leoš Mareš, Staré pecky, 9. a 10. července (Mikulov)

Druhý prázdninový víkend zamíří Leoš Mareš do Mikulova, kde odehraje hned dvě show, přičemž výtěžek z té první poputuje tornádem postiženým obcím na jižní Moravě. Vedle moderátora Evropy 2 vystoupí také tradiční hosté jeho Starých pecek, a to Helena Vondráčková, Jan Bendig nebo skupina Lunetic. Po dlouhé pauze odehraje na akci svůj set i Dalibor Janda. Vstupenky si  můžete koupit zde.

Open Air Festival Svojšice, 10. července (Přelouč)

Letní hudební festival v letním amfiteátru Svojšice u Přelouče proběhne už 10. července. Festival zaměřený čistě na elektronickou hudbu má v Čechách dlouholetou tradici. Letos se koná již 20. ročník. A vy můžete být u toho. Techno, hard techno nebo drum and bass. To vás čeká na letním festivalu v amfiteátru Svojšice u Přelouče už 10. července. Více najdete na stránkách svojsice.cz.

Klatovská pouť, 10. až 11. července (Klatovy)

Klatovská pouť 2021 proběhne už 10. a 11. července. Město Klatovy pořádá tradiční pouť, v níž kromě pouťových atrakcí nebude chybět ani staročeský jarmark a průvod s obrazem Panny Marie Klatovské. Návštěvníci se mohou těšit již na 28. ročník Mezinárodního folklórního festivalu. Budou také otevřené památky města jako Černá věž, katakomby, muzeum či Pavilon skla. Více najdete na oficiálních stránkách města Klatovy.

Rally Bohemia, 9. až 11. července (Mladá Boleslav)

Fanoušci rychlých aut zamíří tento víkend do Mladé Boleslavi. Tam se bude konat v pořadí už 48. ročník Rally Bohemia, v rámci kterého se odjede hned několik závodů. Mezi nimi i závod MČR historických automobilů. Diváci se mohou opět těšit na českou závodnickou špičku, do Mladé Boleslavi totiž přijedou Jan Kopecký, Filip Mareš, Miroslav Jakeš, Václav Pech i Dominik Stříteský. Ohlasy jezdců a další informace o Rally Bohemia najdete na oficiálních stránkách akce.

Street Floorball League, 11. července (Praha)

Street Floorball League je tady! Již v neděli 11. července zavítá tato oblíbená letní florbalová série do Prahy. Kromě florbalu na dvou speciálně upravených hřištích se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, v jehož rámci budou připraveny soutěže o hodnotné ceny. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru plnou florbalu do prostoru před Arkády Pankrác v Praze. Více informací naleznete na webových stránkách akce.

Zoo, červenec a srpen (Ostrava)

Během letních prázdnin probíhají v ostravské zoo večerní komentované prohlídky. Máte tak možnost zažít, co se děje v zoo po zavírací době a jak se chovají zvířata po setmění. Pohyb po areálu je možný pouze s průvodcem. Prohlídka trvá dvě až tři hody. Z důvodu omezené kapacity je nutná rezervace předem prostřednictvím rezervačního systému.

Noc na hradě Hukvaldy, červenec a srpen (Hukvaldy)

Zažijte jedinečnou noc na třetí největší hradní zřícenině v České republice. Čeká vás neopakovatelný zážitek, nocování v historickém jádru pod širým nebem, v bývalém vězení nebo dělové baště. Na programu je například výpravná komentovaná prohlídka či hradní opékání špekáčku při západu slunce. Další informace najdete na stránkách hradu Hukvaldy.

Články, které by tě mohly zajímat