Právě vysíláme

Kam vyrazit? Motocyklové závody v Mostě, Keltská noc v Harrachově nebo Yzomandias v Ledárnách Braník

5. srpna 2021 10:00
Kam vyrazit? Motocyklové závody v Mostě, Keltská noc v Harrachově nebo Yzomandias v Ledárnách Braník

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 5. srpna 2021 do středy 11. srpna 2021?

WSBK, 6. – 8. srpna (Most)

Světová motocyklová špička se opět sjede do České republiky. Jezdci WSBK vůbec poprvé zamíří na okruh do Mostu, kde už trať odzkoušel v rámci testování Scott Redding, který si její layout pochvaloval. Závodů, které bude moci navštívit až sedm tisíc diváků, se napříč všemi kategoriemi představí celkem sedm českých závodníků. Kromě stálých účastníků Petra Svobody a Olivera Königa pojedou na divokou kartu také Karel HanikaSBK, Ondřej Vostatek a Jiří Mrkývka ve WorldSSP a ve WorldSSP 300 pak dostali šanci Filip Feigl a Matyáš Červenka.

 

Výstava Milana Roubala, 2. až 31. srpna (Liberec)

Milan býval zdravý kluk plný elánu, který vždy rád zkoušel nové věci. Rok 2016 mu ale změnil život. S kamarády vyrazil do Itálie na kola, hned při prvním sjezdu ale přepadl přes řídítka a nemohl se hýbat. Následně mu lékaři sdělili, že od krku dolů zůstane ochrnutý. Po svém boku nyní musí mít Milan asistentku, na kterou shání finance. Uspořádal tedy výstavu svých fotografií, který se nachází ve Výstavní síni vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje. Navštívit ji můžete až do konce srpna.

 

7 pádů Hondy Dědka na cestách, srpen až září (Česko)

Oblíbený pořad 7 pádů Honzy Dědka má sice přes léto natáčecí pauzu, ale populární moderátor rozhodně nelení. Se svou show vyrazil za diváky napříč republikou. V každé ze zastávek vyzpovídá vždy dva hosty, mezi nimi například Jiřího Krampola, Danu Morávkovou, Štěpána Kozuba, Ondřeje Brzobohatého, Pokáče či Petra Švancaru. K vidění bude show například v Kutné Hoře, Opočně, Dalešicích, Olomouci, Kroměříži nebo Ostravě.

 

Keltská noc, 5. až 7. srpna (Harrachov)

Keltská noc otevře své brány ve čtvrtek 5. srpna 2021. Pro nejmenší diváky bude připravený dětský koutek, dospělé pak čeká bohatý program včetně ochutnávky více značek piva. Z kapel se představí Tři sestry, Horkýže slíže, Vypsaná fixa, Wohnout nebo IneKafe.

 

Yzomandias – křest alba, 6. srpna (Praha)

Yzomandias vydal na konci minulého roku své v pořadí šesté album Prozyum. Získal za něj mimo jiné i ocenění Album roku na Cenách Anděl. Kvůli koronaviru musel odložit křest desky až na letošní srpen. S fanoušky tak jeho vydání oslaví už v pátek v Ledárnách Braník.

 

Leoš Mareš, 7. srpna (Malá Skála)

Leoš Mareš 7. srpna poprvé na Malé Skále v Českém ráji. Přijďte si užít jeho DJ show pod širým nebem se spoustou překvapení. Tancování povoleno! Vstup od 18:00 hodin. Vstupenky v síti TicketStream a na místě. Vice informací na www.maloskalskanoc.cz. Tuto sobotu na Malé Skále Leoš Mareš live!

 

Disco mejdan, 6. srpna (Jaroměř)

V pátek 6. srpna 2021 se uskuteční na koupališti Na Úpě v Jaroměři již 11. ročník Disco mejdanu. Těšit se můžete na bohatý hudební zážitek v podání spousty DJs z Královehradeckého a Pardubického kraje. Retro Open Air Stage a Electronic Music Open Air Stage se rozezní ve 21:00 hodin. Hostem večera bude DJ Pavel Cejnar z Evropy 2.

Články, které by tě mohly zajímat