Právě vysíláme

Kam vyrazit? Mrkněte, kde to bude tenhle týden vřít a co by vás mohlo bavit

23. června 2021 8:00
Kam vyrazit? Mrkněte, kde to bude tenhle týden vřít a co by vás mohlo bavit

Kam vyrazit v týdnu od čtvrtka 17. června 2021 do středy 23. června 2021?

Dny evropského filmu, 16. až 23. června (různá města v ČR)

Ve dnech 16. až 23. června se v různých místech České republiky uskuteční již 28. ročník festivalu Dny evropského filmu, který letos nabídne více než padesát snímků se širokým tematickým záběrem. Chybět nebudou světové novinky ani tradiční sekce hudebních filmů či filmy ve virtuální realitě. Další informace o programu najdete na oficiálních webových stránkách.

Tomáš Klus, 18. června (Bzenec, Hudba na vinicích)

Na Moravu už v pátek zavítá Tomáš Klus, který v rámci projektu Hudba na vinicích zahraje ve městě Bzenec. Areál tamního zámku rozezvučí zpěvákovi písně už v 17:00 hodin. O den později zahraje písničkář ve Znojmě. Další informace o programu Hudba na vinicích najdete zde.

Čokoládový trh, 18. až 20. června (Litomyšl)

Milovníci čokolády zamíří o víkendu do Litomyšle. Vůbec poprvé se na tamním nádvoří zámku bude totiž konat Čokoládový trh spojený se zábavným programem. Pódium bude patřit koncertům v rytmu africké a mexické hudby, děti se mohou těšit na návštěvu kouzelníka a připravený pro ně bude také stánek s malováním. Vstupenky si můžete zakoupit zde.

Vzhůru na palubu (Praha)

„Vzhůru na palubu!“ hlásají Voxel, Adam Mišík, Poetika nebo ATMO Music, kteří v následujících dnech zahrají svým fanouškům na lodi. Kapacita všech koncertů je omezená na sto osob, proto půjde o velmi osobní vystoupení. Přesná data vystoupení a místa nástupu naleznete zde.

Rybičky 48, 20. června (zahrada hotelu International)

Propracovanou show plnou světel a pyroefektů si pro své fanoušky přichystala kapela Rybičky 48, která už 20. června zahraje na zahradě hotelu International. Zazní jak osvědčené hity, tak novinky, které formace představila v posledních měsících. Další informace zde.

Street Floorball League, 20. června (Pardubice)

Street Floorball League je tady! Již v neděli 20. června zavítá tato oblíbená letní florbalová série do Pardubic. Kromě florbalu na dvou speciálně upravených hřištích se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, v jehož rámci budou připraveny i soutěže o hodnotné ceny. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru plnou florbalu na Třídu Míru v Pardubicích. Více informací najdete na webu Street Floorball League.

(Ne)divadlo: historky z koronadoby – Ty ponožky si nesundávej, 21. června (on-line)

Internetová televize Kuki ve spolupráci s časopisem Reflex natočila minisérii (Ne)divadla: historky z koronadoby. V originálních jednoaktovkách zrcadlících specifika dnešní doby se představí například Marek Taclík, Miroslav Táborský nebo Jitka Smutná. První z her s názvem Ty ponožky si nesundávej bude ke zhlédnutí zdarma již v pondělí 21. června na webu reflex.cz a v internetové televizi Kuki.

Lávka Open Air Chocerady, 21. až 27. června (Chocerady)

Druhý ročník Lávka Open Air Chocerady se blíží a vy se máte na co těšit. Během týdne od 21. do 27. června tady odehraje Jaroslav Dušek se svým doprovodem svá proslulá představení vycházející z adaptace knih Dona Miguela Ruize Čtyři dohody a Pátá dohoda. Obě pak doplní 27. června totální improvizační představení Vizita s hostem Danem Bártou. Více informací najdete zde.

Vysmáté léto, 26. června (Kadaň)

Pod kadaňským hradem vás letos čeká Vysmáté léto. Nenechte si ujít spoustu kapel, které oživí letošní léto. První akce proběhne už 26. června. V tento den si to do svých rukou vezmou Chinaski, Kapitán Demo a vystoupí i Marcell. Každý si zkrátka přijde na své. Více informací na webu akce.

Padel, Teplice

Přijďte si vyzkoušet padel. Sport 21. století. Padel, založený na kombinaci tenisu a squashe, se hraje se ve formě čtyřhry. A vy si to můžete vyzkoušet na prvním venkovním padelovém hřišti pro severní Čechy ve sportovním centru Teplice – Trnovany. Využijte letní akci v období od června do srpna – kurt pouze za 300 Kč. Děti a studenti zapůjčení raket zdarma. Další informace zde.

Taneční skupina roku, Superpohár (celá ČR)

Taneční skupina roku vyhlašuje Superpohár. On-line pohárová soutěž pro všechny taneční skupiny z Česka i Slovenska. Taneční dua, malé i velké skupiny. Od moderny přes street dance až po disco budou bojovat o účast na televizním natáčení. Natočte svou choreografii a zabojujte o účast v televizním finále. Více informací najdete zde.

Move 21 hledá nové talenty!

Máte rádi tancování? Blyštivé kostýmy a rychlou muziku? Jeden z nejlepších disco tanečních týmů v České republice Move 21 Praha hledá nové talenty! Přihlas se do party veselých holek. Od dětí po dospělé, od amatérů po profíky. To vše s tréninky v luxusním prostředí v Průhonicích a Chodově! Počet míst pro nové zájemce je omezený. Další informace najdete na webu studia.

Články, které by tě mohly zajímat