Právě vysíláme

Kam vyrazit? Navštivte benefiční koncert pro vesnici poničenou tornádem, Beats For Love nebo LehároFest

1. července 2021 10:00
Kam vyrazit? Navštivte benefiční koncert pro vesnici poničenou tornádem, Beats For Love nebo LehároFest

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 1. července 2021 do středy 7. července 2021?

Benefiční koncert pro Moravskou Novou Ves, 1. července (Pardubice)

Pardubické kapely Marien, Endee a Ready Kirken už ve čtvrtek podpoří benefičním koncertem Moravskou Novou Ves, kterou minulý týden poničilo tornádo. Akce se bude konat od 19:00 hodin na Pernštýnském náměstí.

 

Hudba na vinicích, červenec (jižní Morava)

Koncertní série nazvaná Hudba na vinicích pokračuje dalšími vystoupeními. V nejbližších dnech fanoušky na Moravě potěší svou muzikou například Mirai, kteří rozehrají svůj set 2. července v Bzenci, Tomáš Klus, který vyrazí 3. července do Popic nebo Bára Poláková, která se ve stejné obci, jako Tomáš, představí jen o den později, tedy 4. července. Více informací najdete na stránkách www.hudbanavinicich.cz.

Monkey Business, LehároFest, 2. července (Plzeň)

Organizátoři Leháro si pro své příznivce opět přichystali bohatý program. Červencový koncertní program zahájí svou show Monkey Business, kteří do Plzně dorazí už 2. července. V průběhu měsíce pak na pódiu vystoupí ještě N. O. H. A. nebo Mig 21. Více informací najdete na stránkách www.leharofest.cz.

 

Slovácké beachové léto, 2. až 11. července (Uherské Hradiště)

Slovácko se opět těší na své beachové léto, které bude nejen plné sportovních utkání, ale také koncertů. Čtrnáctý ročník zahájí se svou show kapela Tabák zpívající covery rockerů z formace Kabát, v dalších dnech se hudební příznivci mohou těšit na Pokáče nebo Iné Kafe. Více o programu naleznete zde.

 

Jižní Block Open Air, 2. a 3. července (České Budějovice)

Na hudbu se mohou těšit i lidé z Českých Budějovic. Tam v rámci akce nazvané Jižní Block dorazí už 2. července kapela MYDY v čele s Žofií Dařbujánovou, o den později pak v Lannově loděnici odehrají své sety i Sebastian a ATMO Music. Další informace o akci najdete na jejích oficiálních webových stránkách.

 

Beats For Love, 2. až 4. července (Ostrava)

Největší taneční festival v srdci Evropy odstartuje již 2. července v Ostravě. Na dvou stageích zazní oblíbené taneční styly od drumu přes bass a house až po techno. Mezi vystupujícími budou například Camo & KrookedRakouska, Venezuelec Zardonic nebo hlavní představitelé neurofunkového vydavatelství Eatbrain Jade a MNDCSP. Další informace najdete na stránkách www.b4l.cz.

 

Karlovarské kulturní léto, 3. července (Karlovy Vary)

I letos si Karlovy Vary přichystaly pro své obyvatele zajímavý kulturní program. Ten vedle výstav, divadelních představení nebo sportovních turnajů čítá také několik koncertů. Ten svůj v lázeňském městě odehraje už 3. července Bára Poláková. Celý program najdete na oficiálním webu Karlových Varů.

 

Mšec Fest, 3. července (Mšec)

Ve Mšeci ve Středočeském kraji se odehraje 3. července první ročník stejnojmenného festivalu. Svou DJ show tam předvede moderátor Evropy 2 Leoš Mareš, zazpívají pak The Silver Spoons, Nebe, Jakub Děkan s kapelou, Support Lesbiens, Pavel Callta a další. Více najdete na oficiálních stránkách akce msecfest.cz.

 

Historický víkend, 3. až 4. července (rozhledna Štěpánka)

SHŠ Artus Bohemia vás již poosmé srdečně zve na Historický víkend na rozhledně Štěpánka. Akce se bude konat o víkendu 3. až 4. července. Čekají vás šermířská vystoupení, lukostřelba, ražba mincí a mnoho dalšího. Vstupné je dobrovolné!

 

Shirley Valentine, 6. července (Křižany)

Nenechte si ujít One Woman Show Simony Stašové. V rámci Křižanského léta je na programu v úterý 6. července bravurní komedie o hledání vlastní identity. Shirley Valentine v podání Simony Stašové je určena nejen všem ženám středního věku, které pomalu ztrácejí životní elán, ale i všem divákům, kteří mají rádi dobrou zábavu. Shirley Valentine už 6. července od 19:30 hodin. Více informací najdete zde.

 

Letní shakespearovské slavnosti, červenec (Praha)

Milovníci divadelních představení se letos opět mohou těšit na Letní shakespearovské slavnosti, které se budou konat v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Novinkou tohoto roku je představení Bouře, v němž účinkují například David Prachař, Zdeněk Piškula v alternaci s Vojtěchem Vondráčkem nebo Ondřej Malý. Připraveny jsou také hry Hamlet a Zimní pohádkaBratislava si pak přichystala Romea a Julii či Zkrocení zlé ženy. Informace o datech vystoupení naleznete na stránkách www.shakespeare.cz.

 

Články, které by tě mohly zajímat