Právě vysíláme

Kam vyrazit: Pobavte se s moderátory Evropy 2 v Holkově!

2. září 2021 10:00
Kam vyrazit: Pobavte se s moderátory Evropy 2 v Holkově!

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 2. září 2021 až do středy 8. září 2021?

Leoš Mareš, Ondra Urban či Petr Říbal, Holkov (4. září 2021)

Evropa 2 opět míří do Holkova! Přiveze s sebou porci pořádné muziky i hvězdné moderátory Leoše Mareše, Ondru Urbana a Petra Říbala. Těšit se můžete také na DJ hvězdy z pořadu Dance eXXtravaganza Roxtara, Michaela C a DJe Briana s DJem Lafayettem. Více najdete na stránce www.evropa2.cz.

 

Štafetový běh Hory Bory, z Beskyd na Pálavu (4. – 5. září 2021)

O víkendu se již potřetí rozeběhne štafetová soutěž Hory Bory. Týmy o šesti až deseti závodnících čeká celkem 30 úseků trati a celkem 330 kilometrů cesty z Beskyd na Pálavu. Poznají tak i půvaby Javorníků a Bílých Karpat. Více informací najdete na stránce www.horybory.cz.

 

Queenie, O₂ aréna (3. – 5. září 2021)

S uvolněním koronavirových opatření se kapela Queenie rozhodla uskutečnit odkládané koncerty v O₂ aréně. Půjde tak o první velkou akci v uzavřeném prostoru od lockdownu. A jak pořadatelé hlásí, publikum se nemusí bát, že by se kvůli novým podmínkám o konání velkých událostí na koncerty nedostalo. Více najdete na stránce www.o2arena.cz/events/queen-relived-2.

 

Prague Harley Days, Praha – Výstaviště Holešovice (3. – 5. září 2021)

Prague Harley Days se uskuteční! Sportstery, customy, veteráni, americké káry, ale také post apo show, tradiční spanilá jízda Prahou, soutěže, FMX show a řada kapel včetně Prago Union nebo ZZ Top Tribute Band. Atmosféru prosycenou benzínem a burácením motorů si budeš moci užít už tento víkend na holešovickém VýstavištiPraze. Více informací najdete na stránce www.pragueharleydays.cz.

 

O5 a Radeček, Liberec (3. září 2021)

Kapela O5 a Radeček míří do Liberce. Zahraje tam v areálu hospůdky U Kudrnáče, kde spolu s ní vystoupí kapela Imaginárium. Ta vtrhne na pódium už v pět hodin odpoledne, start koncertu O5 a Radeček je pak plánovaný na 20:00 hodinu. Více najdete na stránce www.evstupenka.cz/akce/32612-o5-a-radecek-imaginarium.

 

Buskers Fest, České Budějovice (do 3. září 2021)

Busking je označení pro jakékoli pouliční vystupování – ať už hudební, divadelní nebo artistické. České Budějovice se pro takzvané buskery rozhodly uspořádat vlastní festival, který probíhá celý týden až do pátku 3. září 2021. Lidé tak na cestě do práce, školy, na nákup či při procházce budou mít příležitost zhlédnout často velmi unikátní vystoupení. Více najdete na stránce www.budejce.cz/kalendar/119-buskers-fest.

 

Dobrodružná podívaná Ztracený svět, Otáčivé hlediště v Českém Krumlově (do 11. září 2021)

Kdesi v hlubinách amazonského pralesa se zastavil čas a vy ještě dnes můžete na vlastní oči spatřit obrovská, strašlivá zvířata z dob dávné prehistorie. Nevěříte? Vyrazte do Českého Krumlova, kde na otáčivém hledišti tato prehistorická stvoření budou ožívat pravidelně až do soboty 11. září 2021!

 

Nábor nových tanečníků

TC Move 21 Praha dělá nábor nových tanečníků. Máte děti ve věku 6 – 15 let? Přijďte se podívat na některý z otevřených tréninků několikanásobných mistrů republiky, Evropy i světa v disciplíně disco. Přijďte s dětmi vyzkoušet skvělé tréninkové prostředí se zázemím i pro rodiče. TC Move 21 Praha vás zve na ukázkové tréninky zdarma pro děti od 6 do 15 let a to od čtvrtka 2. září 2021 do pátku 10. září 2021 v Sokolovně Průhonice. Více informací a kontakty najdete na stránce www.move21.cz.

 

Velká cena města Hradec Králové v cyklistice (4. září 2021)

Cyklistický závod s tradicí od roku 1964 se uskuteční v sobotu 4. září 2021 na Masarykově náměstí! V rámci hlavního tradičního silničního závodu kategorie muži Elite se vám představí nejlepší české týmy. Profesionálně zajištěné závody s neopakovatelnou atmosférou tu jsou i pro kategorii amatérů! Závod je v letošním roce vypsán pro kategorie muži hobby, ženy hobby, juniory a juniorky. Více najdete na stránce www.rafkarna.cz.

 

 

Krnov Coffee Festival (4. září 2021)

Největší open-air festival výběrové kávy v České republice proběhne už v sobotu 4. září 2021. Nenechte si ujít 5. ročník největšího festivalu výběrové kávy pod širým nebem u nás, v centru města Krnova. Připravený je kávový a doprovodný program, Latte art SCA Championship a vystavovatelů bude až 50! Podrobnější informace o akci hledejte na www.krnovcoffeefestival.cz.

 

Industry Open, Plzeň (do 5. září 2021)

Ještě stále máte možnost zavítat na Festival Industry Open. K vidění jsou technické památky i firmy a výrobní závody po celém kraji. Můžete navštívit místa, kam se běžně nedostanete. Těšit se můžete na komentované prohlídky, zážitkové jízdy historických vozidel i výlety do regionu. Industry Open je společný projekt města Plzně a Plzeňského kraje, a tak je připraven bohatý program v celém regionu. Podrobnosti najdete na stránce www.industryopen.cz.

 

Veteran Fest, Slavkov (4. září 2021)

Téměř tisícovka historických vozidel a motocyklů opět míří na Slavkov! Největší český sraz milovníků a majitelů auto-moto veteránů pod širým nebem se uskuteční v zámeckém areálu a parku první zářijovou sobotu. Tradiční akce láká nejen na ojedinělou přehlídku historických vozů, motorek, traktorů, bicyklů, ale také na dobovou atmosféru. Zámecký park zkrášlí prvorepublikové dámy, mezi auty se tančí swing a nezapomíná se ani na děti. Brány se návštěvníkům otevřou v sobotu od 7:00 hodin. Více na www.veteranfest.cz.

Články, které by tě mohly zajímat