Právě vysíláme

Kam vyrazit? Přijďte se podívat na letecký den, farm fest nebo hudební festival Špilberk

19. srpna 2021 9:06
Kam vyrazit? Přijďte se podívat na letecký den, farm fest nebo hudební festival Špilberk

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 19. srpna 2021 do středy 25. srpna 2021?

LOUNY

Už v sobotu 21. srpna 2021 proběhne 6. ročník charitativní akce na památku členky sportovního spolku Befit Louny, Peti Hézlové. Čeká vás sportovní odpoledne pro celou rodinu. Přijďte si zacvičit, zaběhat, projet na kole, s dětmi na dětský program a nebo se jen tak podívat. Výtěžek akce je věnován na podporu Onkologie Chomutov. Více najdete na stránce www.befitlouny.cz.

KYNŽVART

Nevšední zážitek přinese návštěvníkům třetí díl tematických speciálních prohlídek s ochutnávkami na zámku Kynžvart. Tentokrát to bude na téma Kancléřova zmrzlina. Návštěvníci se seznámí se stolováním na knížecím dvoře v 18. a 19. století. A budete moci mimo jiné vidět pravý historický sorbetiér. Kancléřova zmrzlina je k mání na zámku Kynžvart až do soboty 28. srpna 2021. Více najdete na stránce www.zamek-kynzvart.cz.

LETECKÝ DEN

Ústecké Nebe plné letadel 2021 je tady! Už v sobotu 28. srpna 2021 odpoledne se otevřou brány ústeckého letiště, které obsadí už tradiční letecký den. Těšte se na hvězdu české letecké akrobacie – Petra Kopfsteina, parašutistickou akrobacii, letku hendikepovaných pilotů – Sparow. Ukázku vrtulníků, historických letadel a letadel aeroklubu. Vstupné je zdarma. Více informací najdete na www.usteckenebeplneletadel.cz nebo na Facebooku.

FARM FEST

Nedělní odpoledne plné zábavy, hudby a farmářských výrobků pro celou rodinu v krásném prostředí ročovského kláštera. To je Farmářský festival už v neděli 22. srpna 2021. Mezi 13:00 a 19:00 hodinou na vás čeká doprovodný program v podobě komentované prohlídky kláštera, řezbářské show Abakuk, výstav či dětských workshopů. Nebude chybět muzika, stánky či občerstvení. Více najdete na stránce www.mojerocovsko.cz.

 

ŠPILBERK

Nenechte si ujít mezinárodní hudební festival Špilberk 2021. Festival každoročně nabízí obyvatelům a návštěvníkům Brna letní kulturní vyžití pod širým nebem v krásném hradním areálu. Festival pořádaný Filharmonií Brno bude trvat až do neděle 22. srpna 2021. Velké nádvoří hradu Špilberk je dějištěm tradičního hudebního open-air festivalu již po dvaadvacáté. Více najdete na stránce www.spilberk.cz.

 

FLORBAL

Street Floorball League je tady! V sobotu 21. srpna 2021 zavítá tato oblíbená letní florbalová série do Českých Budějovic. Kromě florbalu na dvou speciálně upravených hřištích se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, v jehož rámci budou připraveny soutěže o hodnotné ceny. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru plnou florbalu na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích. Více informací najdete na stránce www.streetfloorball.cz.

Články, které by tě mohly zajímat