Právě vysíláme

Kam vyrazit? Třeba na legendární HighJump, který letos nakonec skutečně bude!

22. července 2021 9:09
Kam vyrazit? Třeba na legendární HighJump, který letos nakonec skutečně bude!

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 22. července 2021 až do středy 28. července 2021?

Traktoriáda

Už tuto sobotu 24. července 2021 máte možnost se zapojit do netradičního závodu. SDH Žebnice totiž pořádá závod traktorů do vrchu. 18. ročník Traktoriády startuje v 9:00 hodin, kdy probíhá zápis strojů. Od 12:30 hodin pak začíná samotný závod. Letos proběhnou závody ve čtyřech kategoriích. Podrobnější informace hledejte na stránce www.zebnice.cz/traktoriada.

 

Komárek v Zubrnicích

Už o tomto víkendu 24. a 25. července 2021 jsou na programu, ve spolupráci s Národním technickým muzeem, příležitostné jízdy s parním vozem M124.001 z roku 1903. Komárek, jak se vlaku přezdívá, pojede vždy mezi pravidelnými vlaky linky T3 po připravované trase. Pod parou bude také parní vodárna na Střekově. Více najdete na stránkách www.zubrnickazeleznice.cz.

 

HighJump

Skokanské závody High Jump proběhnou už v pátek 30. a v sobotu 31. července 2021 na tradičním místě u lomu v Hřiměždicích. Akce se nakonec uskuteční a vy byste na ní neměli chybět. Na HighJumpu se představí světoví skokani. Kromě skoků do vody budou u lomu již tradičně hrát DJové. Na hudebním programu organizátoři usilovně pracují a budou jej postupně zveřejňovat. Více najdete na stránkách www.highjump.cz.

 

Gump – pes, který naučil lidi žít

Příběh psí pravdy, naděje a lásky jde do kin už ve čtvrtek 22. července 2021. Snímek o výjimečné psí lásce vznikl na základě stejnojmenné knižní předlohy Filipa Rožka, která se s více než 150 000 prodanými výtisky během jednoho roku stala nejprodávanější knihou v ČR, a získala i ocenění čtenářů Magnesia Litera. Filip Rožek v roce 2016 spoluzaložil organizaci Se psem mě baví svět, která pomáhá týraným a opuštěným psům najít štěstí na Zemi.

Šternberský kopec

Legendární festival Šternberský kopec je opět tady. Už v sobotu 24. července 2021 proběhne 17. ročník oblíbeného hudebního festivalu. Měl by proběhnout celý program, který byl přesunutý z loňského roku. Letos se tak můžete těšit na takové hvězdy jako jsou No Name, Ewa Farna, Ben Cristovalo, Peotika, Desmod nebo O5 a Radeček. Více informací hledejte na stránkách www.sternbersky-kopec.cz.

 

Články, které by tě mohly zajímat