Právě vysíláme

Kam vyrazit? Zazpívejte si na lodi, přivítejte léto v Kadani nebo běžte fandit na hokej

24. června 2021 10:00
Kam vyrazit? Zazpívejte si na lodi, přivítejte léto v Kadani nebo běžte fandit na hokej

Kam vyrazit ve dnech od čtvrtka 24. června 2021 do středy 30. června 2021?

Mistrovství světa v para hokeji, 19. až 26. června (Ostrava)

Ostravě v těchto dnech probíhá Mistrovství světa v para hokeji (Para Ice Hockey), na kterém má i Česká republika své zástupce. Podpořit hokejisty budete moci až do 26. června, kdy je naplánovaný finálový zápas. Více o časech jednotlivých utkání se dozvíte na oficiálním webu turnaje.

 

Rock For People Hope, start předprodeje vstupenek

V těchto dnech odstartoval předprodej vstupenek na dvoudenní festival Rock For People Hope. Festival proběhne ve dnech 13. až 14. srpna 2021 v areálu královéhradeckého FestivalParku, a to hned na třech stagích. Na pódiu se představí švédská rocková legenda The Hives, italský objev roku Måneskin. Z české scény pak například Deaf Heart.

 

Olomouc Projekt Muzeum, 24. června (Olomouc)

V Olomouci začíná ve čtvrtek 24. června největší letošní projekt Muzea umění Olomouc, jde o přehlídku současného středoevropského umění Trienále/SEFO 2021. Představí se desítky umělců z Polska, Maďarska, Slovenska, Rakouska, Slovinska a dalších zemí. Konat se budou workshopy, koncerty, divadelní představení, happeningy a přednášky.

 

Karlovarské kulturní léto, 25. června (Karlovy Vary)

V pátek 25. června otevře své brány i Karlovarské kulturní léto. Po tři měsíce budou Karlovy Vary žít hudbou, divadlem, stand-upy, zkrátka programem pro děti i dospělé. Hned v pátek se můžete těšit na koncert Tata Bojs, na neděli je pak připravený program věnující se alternativní scéně. Celý program najdete zde.

 

Vzhůru na palubu, 25. až 28. června, Praha

Vzhůru na palubu zve na další plavby. V pátek odehrají na lodi své koncerty Michal Horák a Berenika Kohoutová, v pondělí 28. června pak čekají hned dvě vystoupení kapelu Sebastian. Více informací najdete zde.

 

Vysmáté léto, 26. červen (Kadaň)

Kadani odstartuje 26. června Vysmáté léto. Program odstartuje o půl šesté odpoledne Marcell, po něm se na pódiu objeví Kapitán Demo a program uzavřou Chinaski. Vzhledem ke specifickému pojetí akce se mohou fanoušci hudebníků těšit na více než původně zamýšlené padesátiminutové festivalové sety. Více se o koncertech dozvíte zde.

 

Street Floorball League, 26. června (Ústí nad Labem)

Street Floorball League je tady! V sobotu 26. června zavítá tato oblíbená letní florbalová série do Ústí nad Labem. Kromě florbalu na dvou speciálně upravených hřištích se můžete těšit i na bohatý doprovodný program, v jehož rámci budou připraveny soutěže o hodnotné ceny. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru plnou florbalu do prostoru před OC Forum v Ústí nad Labem. Více informací naleznete na webových stránkách akce.

 

Lucerna Music Bar Open Air, červen až srpen (Praha)

Lucerna Music Bar Open Air opět rozjel sérii venkovních koncertů, které se tentokrát konají v Ledárnách Braník. V rámci programu se tento týden představí J. A. R., ten příští pak čeká ve dnech 28. až 30. června trojkoncert skupinu Mig 21. Kdo všechno se na akci představí, najdete na webových stránkách.

 

Taneční skupina roku

Taneční skupina roku vyhlašuje Superpohár. On-line pohárová soutěž pro všechny taneční skupiny z Česka i Slovenska. Taneční dua, malé i velké skupiny. Od dětí až po dospělé. Od moderny přes street dance až po disco budou bojovat o účast na televizním natáčení. Natočte svou choreografii a zabojujte o účast v televizním finále.

Články, které by tě mohly zajímat