Právě vysíláme

KATKA ŘÍHOVÁ chystá svůj první hudební klip! Zahraje si v něm i ZORKA HEJDOVÁ

26. srpna 2019 8:00
KATKA ŘÍHOVÁ chystá svůj první hudební klip! Zahraje si v něm i ZORKA HEJDOVÁ

Katka Říhová si plní svůj hudební sen. Talentovaná zprávařka Ranní show a Evropy 2 obecně a rosnička TV Nova chystá svůj první hudební klip! Video se natáčelo na Slapech pod širým nebem a zahrála si v něm i Katky dobrá kamarádka a kolegyně, Zorka Hejdová z Evropy 2.

Talentovaná muzikantka

Ačkoliv ji známe především jako moderátorku či rosničku, pro Katku byla hudba vždy srdeční záležitostí. Už jako malá toužila po tom se stát zpěvačkou, ale moderování dostalo přednost. Zlomovým bodem byl prý květnový koncert Leoše Mareše, kdy Katka dostala příležitost si zazpívat před 15 000 lidmi.

„Je pravda, že zazpívat si v O2 areně pro 15 tisíc lidí byl tak silný zážitek, že mi pak hlavou začalo vrtat, proč se vlastně zpívání nevěnuji víc. Jako malá holka jsem toužila stát se zpěvačkou, ale osud mě přivedl k moderátorské profesi, kterou samozřejmě dělám hrozně ráda. Ale to víte, hudba, to je láska na celý život,“ popsala svůj hudební vývoj Katka.

Katka Říhová v novém klipu k písničce Napořád

Katka Říhová v novém klipu k písničce Napořád

Text k nové písničce Napořád napsala moderátorka sama a prý se jedná o velmi osobní příběh. Hudbu následně složil Katčin bývalý manžel Michael Říha a režie hudebního klipu se ujal francouzsko-kolumbijský režisér Juan David Salazar. Ve videoklipu si Katka zahrála po boku svých dobrých kamarádek, mezi které nechyběla ani moderátorka Zorka Hejdová!

Katka Říhová a Zorka Hejdová v autě

S Katkou si v novém klipu zahraje i Zorka Hejdová!

Moc toho o klipu zatím prozrazovat nebude, ale podle zdrojů ze zákulisí se máme opravdu na co těšit. Klip k písničce Napořád vyjde už 6. září. Nemůžeme se dočkat!

Záběr z klipu k písničce Napořád

Záběr z klipu k písničce Napořád

Články, které by tě mohly zajímat