Právě vysíláme

Kdo ovládne letošní HUDEBNÍ CENY EVROPY 2? Podívej se na nominované a pošli jim svůj hlas!

10. února 2020 8:50
Kdo ovládne letošní HUDEBNÍ CENY EVROPY 2? Podívej se na nominované a pošli jim svůj hlas!

Spustili jsme hlasování do Hudebních cen Evropy 2 za rok 2019! Kdo se stane letošním nejúspěšnějším interpretem v daných kategoriích? Všechno je stále ve vašich rukou!

Hlasovat pro své oblíbence můžeš až do 21. února a každý den můžeš poslat hlas vždy jednomu umělci v každé kategorii. Hudební ceny Evropy 2 budou v éteru živě vysílány 26. února mezi 15:00 a 18:00 hodinou v režii našich moderátorů Tomáše Zástěry a Zorky Hejdové. Na Facebooku poběží livestream ze studia, kterým tě provede Ondra Urban, a na webu budou k vidění rozhovory Katky Říhové s vítězi.

A stejně jako v předešlých ročnících, i letos se můžeš zapojit do našeho on-line feedu. Když na Instagramu, Facebooku či Twitteru vypublikuješ příspěvek s hashtagem #e2hudebniceny, tvůj příspěvek se možná dostane až do éteru.

Nominované umělce si můžeš prohlédnout tady

 

Generálním partnerem je Skiareál Špindlerův Mlýn – nejvýhodnější skipasy do Špindlu pořídíte přes e-shop www.gopass.cz.

 

Partnerem je Česká mincovna, které se splnil sen, protože každý z nás má její mince v kapse. Podívejte se na dárky, které vám nabízí.

 

Partnerem jsou Auta super – nový designový showroom s více jak 80 prémiovými vozy pod jednou střechou. Více na www.autasuper.com.

Články, které by tě mohly zajímat