Právě vysíláme

Kdo vyhraje letošní HUDEBNÍ CENY Evropy 2? Podpoř své oblíbence právě teď!

1. března 2018 8:00
Kdo vyhraje letošní HUDEBNÍ CENY Evropy 2? Podpoř své oblíbence právě teď!

Stejně jako loni, i letos rozjíždíme prestižní hudební anketu mezi našimi posluchači. Kdo si z Hudebních cen Evropy 2 odnese nejvyšší ocenění letos? To se dozvíme už brzy!

První kolo hlasování už je v plném proudu a je vážně z čeho vybírat. V celkem 1o kategoriích spolu soutěží špičky české pop music a ty rozhodneš o tom, kdo nakonec obsadí první místo v kategorii Zpěvák, Zpěvačka, Kapela, Song, Album či Videoklip. Hlasovat můžeš i pro nejlepšího rezidentního DJ Evropy 2, pro našeho nejlepšího moderátora a ty taky rozhodneš o tom, kdo se prosadí jako Objev roku.

Své sympatie k zahraničním interpretům pak můžeš vyjádřit v kategorii Zahraniční Song. 

Ze všech nominovaných postoupí do užšího výběru v každé kategorii první čtyři jména. Kdo to bude, se dozvíme 1. března. Absolutní vítěze pak slavnostně představíme v úterý 13. března v odpoledním vysílání Evropy 2. Živými vstupy na našem Facebooku tě pak provede Katka Říhová.

Předávání Hudebních cen za rok 2017 završíme slavnostním večerem v Roxy, kde vystoupí například Chinaski, Eddie Stoilow se speciálním hostem – zpěvačkou LENNY, skupina Light & Love, Peter Aristone a světový DJ Sigala. Těšit se můžeš i na rezidentní DJs Dance eXXtravaganzy Evropy 2 a na exkluzivní vystoupení freestyle kouzelníka DJ Roxtara. Lístky jsou v prodeji už nyní, tak neváhej!

Hlasuj!

Když se navíc zaregistruješ, můžeš vyhrát i 2 celodenní permanentky do Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Generálním partnerem je Skiareál Špindlerův Mlýn – nejvýhodnější skipasy do Špindlu pořídíte přes eshop Gopas.cz.

Hudební ceny Evropa 2 vám přináší Hanácká vodka – čistá vodka, čistá zábava.

 

Pořádnou nadílku skvělé muziky přináší Tesco Mobile – Štědrý operátor

Články, které by tě mohly zajímat