Právě vysíláme

Klan Gucci, kontroverzní drama plné touhy, zrady, pomsty a vraždy

24. listopadu 2021 11:10
Klan Gucci, kontroverzní drama plné touhy, zrady, pomsty a vraždy

Klan Gucci, očekávaný film podle skutečné události má už zítra premiéru v českých kinech. A je na co se těšit!

Snímek je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci.

Klan Gucci od režiséra Ridleyho Scotta má vskutku hvězdné obsazení. Lady Gaga ztvárnila hlavní postavu, černou vdovu z chudých poměrů, Patriziu Reggiani. Bohatého dědice Gucciho Maurizia hraje Adam Driver. Hrdého a přísného otce Gucciho Rodolfa ztvárnil Jeremy Irons.

Hollywoodského fešáka Jareda Leto byste sotva poznali jako Paola Gucci, výkon nešťastného, plešatícího a klaunského bratrance s velkými designérskými ambicemi a malým talentem je hodný Oscara. Dále se můžete těšit na Al Pacina a Salmu Hayek, která je manželkou Françoise–Henri Pinaultam, generálního ředitele Kering, mateřské společnosti Gucci.

Drama je založené na knize Sary Gay Forden The House Of Gucci: Senzační příběh o vraždě, šílenství, půvabu a chamtivosti, pokrývá téměř dvě desetiletí od konce 70. do poloviny 90. let a opírá se o vztah mezi Patrizií a Mauriziem Guccim.

Klan Gucci bude v českých kinech od čtvrtka 25. listopadu 2021. Už od prvních ukázek se spekuluje, že je drama hodné získání největšího filmového ocenění Oscar, jak to dopadne se dozvíme v únoru.

Články, které by tě mohly zajímat