Právě vysíláme

KOKO odchází z EVROPY 2 a bude se naplno věnovat miminku! Kdo bude nově vysílat s TOMEM ZÁSTĚROU?

8. listopadu 2019 18:00
KOKO odchází z EVROPY 2 a bude se naplno věnovat miminku! Kdo bude nově vysílat s TOMEM ZÁSTĚROU?

Moderátorka Koko byla dlouhou dobu parťačkou Tomáše Zástěry a společně tato dvojka bavila vás posluchače při Odpolední show. Nyní se ovšem musíme s báječnou Koko nadobro rozloučit. Čekají ji totiž velmi milé povinnosti!

Dnes, 8. listopadu 2019, to bude naposledy, kdy bude Koko vysílat Odpolední show se svým kamarádem a kolegou Tomášem Zástěrou. Už od zítřka chce totiž být moderátorka maminkou na plný úvazek a plně se věnovat své dcerušce Emě, která na svět přišla 16. května.

Jak sama Koko přiznala svým fanouškům na Instagramu, její původním plánem bylo po porodu s moderováním pokračovat. Jelikož je ale maminkou vůbec poprvé, je pochopitelné, že v životě maličké Emy nechce nic zmeškat. Z rádia se proto rozhodla odejít, aby se mohla věnovat rodině. „Ač  jsem si před Emou myslela, že vysílání v radiu tři hoďky denně v pohodě všichni zvládneme, s Emou mi došlo, že tenhle rok můžu zažít taky jen jedinkrát za život a nechci z něj o nic přijít. Asi nikdo na smrtelný posteli nelitoval, že příliš málo pracoval… A přesně to si dneska opakuji,“ napsal Koko a dodala, že práce na Evropě 2 pro ni byla práce snů.

I když nám, a i jistě mnoho posluchačům, bude Koko velmi chybět, rozhodně se nikdo nemusí bát, že by přišel o Odpolední show. Ta bude totiž vesele pokračovat dál a novou parťačkou Tomáše Zástěry se stane Zorka Hejdová! Poslouchej proto dál Odpolední show každý všední den od 15:00 do 18:00.

 

 

Koko, bude se nám stýskat a přejeme do budoucna hodně úspěchů!

 

 

Články, které by tě mohly zajímat