Právě vysíláme

Koncert FANTASTICKÝCH IMAGINE DRAGONS se neúprosně blíží! Všechny lístky jsou VYPRODANÉ, poslední máme MY!

27. března 2018 14:30
Koncert FANTASTICKÝCH IMAGINE DRAGONS se neúprosně blíží! Všechny lístky jsou VYPRODANÉ, poslední máme MY!

Imagine Dragons, držitelé prestižní ceny Grammy a několika platinových ocenění, se již za pár dní objeví i u nás. Na seznamu míst koncertního turné je i pražská O2 arena, která kluky z Las Vegas přivítá už 16. dubna 2018.

Imagine Dragons, kteří se v České republice objeví už potřetí, a to po 2 letech, se stávají čím dál tím víc vyhledávanou kapelou. Proslavili se singlem It’s Time, který se stal dvakrát platinovým. Ve stejném roce jako průlomový singl It’s Time, vyšlo i první album Night Vision a tím se Imagine Dragons proslavili a dostali se tak mezi celosvětově známé hvězdy. Musíme připomenout také singly RadioactiveDemons a album Smoke + Mirrors, které debutovalo na prvním místě v Billboard Top 200.

Nejnovější album Evolve je známé pro své hity ThunderWhatever It TakesBeliever a Walking The Wire, které ovládly étery všech rádií! Album Evolve dosáhlo na platinové ocenění v pěti zemích, v dalších dvanácti bylo certifikováno zlatě. Pilotní singl Believer se držel na první příčce amerického Alternative rádia dlouhých 12 týdnů a po 13 letech tak prolomil předchozí rekord v počtu rádiových rotací. Na úspěch navázali singlem Thunder, který dodnes nasbíral přes 628 milionů přehrání.

Všechny lupeny na dubnový koncert v pražské O2 areně jsou beznadějně vyprodané! Ale POZOR, jsme jediní, kdo lupeny ještě má a vy máte šanci vyhrát hned 2 kousky u nás v éteru. Více informací naleznete zde.

 

9 muzikantů, kteří zemřeli na pódiu přímo při koncertě

Články, které by tě mohly zajímat