Právě vysíláme

Koncerty LEOŠE MAREŠE v O₂ areně se přesouvají na příští rok! Jaké jsou nové termíny?

13. května 2020 10:39
Koncerty LEOŠE MAREŠE v O₂ areně se přesouvají na příští rok! Jaké jsou nové termíny?

Pandemie koronaviru bohužel zasáhla kulturní život náš všech. Řada akcí byla zrušena a přeložena na příští rok. S nimi bohužel i dva koncerty Leoše Mareše v O2 areně!

O obrovskou show fanoušci nepřijdou! Leoš totiž na Instagramu oznámil, že koncerty 360 jsou přeloženy na příští rok. Nové termíny jsou tedy stanoveny na 13. května 2021 a 14. května 2021. Vstupenky navíc není potřeba vyměnit a platí následovně: lístky z 25. května 2020 platí na nový termín 13. května 2021 a vstupenky z 26. května 2020 platí na datum 14. května 2021!

Ačkoliv měl Leoš pro letošní rok naplánovanou obrovskou show, rozhodně nesmutní. Jak totiž sám řekl, má nyní celý rok na to, aby koncerty dovedl k naprosté dokonalosti. „Získáme čas na zrealizování i těch nejnáročnějších technologických řešení a nabídneme vám tím pádem show Leoš Mareš 360 ještě lepší,“ napsal moderátor na Instagramu a poděkoval všem fanouškům za pochopení. I on navíc razí heslo, že vše špatné může být nakonec k něčemu dobré a na show se tak mohou dostavit třeba i hosté, co letos neměli čas.

Stále je zkrátka na co se těšit a Leoš to příští rok v Oareně pořádně rozjede!

Lístky na koncerty si můžete koupit tady!

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat