Právě vysíláme

Kuba Kotek v Like House: Rozplakal soutěžící a promluvil o bordelu

20. května 2021 15:49
Kuba Kotek v Like House: Rozplakal soutěžící a promluvil o bordelu

Do milovaného i nenáviděného Like House vyrazil náš moderátor Kuba Kotek. Co ve vile dělal a co prozradil ze zákulisí?

„Dneska udělám jednu věc, za kterou bych měl od vás získat poctivej hejt. Já totiž dneska potom, co skončím v rádiu, pojedu natáčet na nejhorší místo na světě. Je to místo, které má horší reputaci než, cha, zlatej ShowPark! Jmenuje se to Like House,“ oznámil ve středu Kuba na svých sociálních sítích. Stává se snad novým soutěžícím? Co v Like House dělal?

Nemusíte se bát, Koťák novým soutěžícím opravdu není, ve vile strávil jen pár hodin. Influencerům přijel pomoct s moderováním. Jak ale sám přiznal v éteru Evropy 2, moderátorské úkoly si někteří soutěžící vzali až moc k srdci a došlo i na slzy. „Je tam účastnice Djany, která to hodně prožívala,“ řekl Kuba a dodal, že jinak je v Like House sympatická parta plná „mladých, uřvaných ADHD lidí“, se kterými si rozuměl.

A jak je to ve vile s úklidem? Hodně špatné! „Jak by řekla moje mamka, mají tam teda pěkný mrdník. Tam si podle mě nikdo neustlal od začátku show,“ přiznal Kuba. V domě je navíc i docela zima a ve fitku, ve kterém prý mají kluci pravidelně cvičit, to vypadá, že se posilovacích strojů nikdo dlouhou dobu nedotkl.

Zdroj: Evropa 2

Články, které by tě mohly zajímat