Právě vysíláme

Kulturní a hudební tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

15. června 2018 10:40
Kulturní a hudební tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Nudí vás víkendová rutina? Chcete si život zpestřit a zažít ty nejlepší akce v republice? Máme pro vás dobrou zprávu! Opět tento týden přinášíme tipy, které vám nejen zlepší víkend, ale i následující týden.

Pokud nemáte na následující dny nic v plánu, nevěšte hlavy. Sportovní akce, hudební akce, kulturní zážitky, to vše nás o víkendu a v příštím týdnu čeká a abyste si v tom mohli udělat pořádek, vybrali jsme pro vás tři tipy. Ať se vám líbí!

ČTĚTE TAKÉ: Volejbalová paráda míří do Dolních Vítkovic!

Ostrava Beach Open – Ostrava, Dolní Vítkovice, středa 20. června 2018 – neděle 24. června 2018

Příští týden se areál v Dolních Vítkovicích promění v azurovou pláž! Do Ostravy totiž zavítají nejlepší plážoví volejbalisté světa a utkají se o titul mistra série FIVB jak v mužské, tak v ženské kategorii. Turnaj začne ve středu kvalifikací, poté bude pokračovat skupinovými zápasy ve čtvrtek. Od pátku do neděle nás pak čekají vyřazovací boje a veliké finále v obou kategoriích. Pokud chcete zažít zcela výjimečnou atmosféru a skvělý sportovní zážitek v Dolních Vítkovicích, neváhejte a kupte si lístek na Ostrava Beach Open. Bude to stát za to!

Urban Challenge – Areál Královopolská, Brno, sobota 16. června 2018

Již v sobotu začíná další vydání překážkového běhu Urban Challenge, v areálu Královopolská v Brně. Pětikilometrová trať obsahuje 25 překážek, které účastníci musí zdolat, aby závod dokončili. Právě díky tomuhle je závod oblíbený mezi zkušenými běžci i amatéry. Brněnský závod bude navíc pestřejší, protože organizátoři budou chtít překonat své kolegy z Prahy, které hostily závod série Urban Challenge v dubnu. Připravte se na nezapomenutelný a zcela originální zážitek z moravské metropoli!

 

The Color Run™ – Park Stromovka, Praha, sobota 16. června 2018

Láká vás sportování v pohodovém tempu a v příjemné atmosféře? Máte štěstí, The Color Run™ 2018 je tu! Běh pražskou Stromovkou podle organizátorů představuje „Pět nejšťastnějších kilometrů na světě“. Nejde totiž o čas, ale o zábavu. Respektive o zábavu s barvami! Po cestě budou běžci zasypáni barvami v různých color zónách a celou akci završí unikátní představení Barbory Polákové. Bude to den plný zábavy a vy u toho nesmíte chybět!

Články, které by tě mohly zajímat