Právě vysíláme

Kulturní a hudební tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

29. června 2018 8:00
Kulturní a hudební tipy EVROPY 2! Kam tento týden vyrazíte vy?

Letní prázdniny jsou tu a s nimi přichází i neuvěřitelný program letních aktivit, které nesmíte promeškat! Naštěstí jsme vám to opět usnadnili a vybrali jsme pět nejlepších akcí na tento týden. Léto 2018 začíná ve velkém!

Aerodrome Festival, 28. června – 30. června 2018, Panenský Týnec, letiště

Nepromeškejte poslední možnost vidět hvězdy typu Macklemore, Lana Del Rey a Kodaline během jedné z nejlepších hudebních akcí v České republice – Aerodrome Festivalu! Celá akce se koná v areálu na letišti v Panenském Týnci a budou k vidění i české hvězdy jako Lenny, Marpo & TroubleGang, Eddie Stoilow, Support Lesbiens a Mirai. Další dobrá zpráva je, že celý areál bude bezhotovostní zónou, a tak se ani nemusíte bát, jestli máte s sebou dost peněz! Neváhejte a dorazte do areálu letiště Panenský Týnec tento víkend, bude to stát za to!

Rock For People, 4. července – 6. července 2018, Hradec Králové, FestivalPark

Legendární festival Rock For People se vrací! Letos do FestivalParku v Hradci Králové mimo jiné dorazí The Prodigy, The Kooks, Volbeat, Skillet a Blossoms. Je to jeden z nejpopulárnějších rockových a popových festivalů v Evropě a areál ve FestivalParku v Hradci Králové patří mezi nejlepší co se týče přístupu k interpretům a pohodlného prostředí. Hudební program letos navíc patří mezi nejlepší za poslední léta a pokud vyjde i počasí, tak to bude hudební zážitek na doživotí!

Festival Vysmáté léto, 30. června 2018, Kadaň

Tuto sobotu přichází do nádherné Kadaně festival s nejlepšími českými hudebníky současnosti! Festival Vysmáté léto letos představí Tomáše Kluse, Mirai, Bena Cristovao, Divokýho Billa a Michala Hrůzu. Na rozdíl od jiných festivalů je jedna z hlavních atrakcí i zábava mimo pódium a letos je doplňující program opravdu nabitý! Nebude chybět legendární koupání v řece Ohře, Vysmátá klouzajda a Nábřeží Maxipsa Fíka. Festival nabídne něco pro všechny věkové kategorie! Pokud chcete zažít skvělou, pohodovou atmosféru v nádherném prostředí mezi Kadaňským hradem a kostelem Stětí sv. Jana Křtitele, tak jedině při festivalu Vysmáté léto!

Jumanji: Vítejte v džungli v Letním kině Žluté lázně, 30. června 2018, Žluté lázně, Praha

Sobotní filmová projekce v pražských Žlutých lázních bude rozhodně stát za to. Jumanji: Vítejte v džungli je perfektní film ke shlédnutí pod širým nebem a jako moderní zpracování filmu z roku 1995 si získal pevné jádro fanoušků. V hlavní roli figuruje oblíbený svalnatec Dwayne „The Rock“ Johnson, který tvoří dokonalý tandem s komikem Kevinem Hartem v čele filmu. Projekce začíná v 21:30 hodin, tak dorazte včas, aby na vás zbylo místo! V areálu budou i stánky s jídlem a občerstvením, včetně lodě Captain Morgan. Jestli vás tedy film moc nezaujme (což pochybujeme, ale přece jen), můžete si z toho stejně udělat pěkný večer!

Balaton Sound, 4. července – 8. července 2018, Balaton

To bude něco! Letní festival elektronické hudby Balaton Sound se blíží a vy u toho nesmíte chybět! 4. července se u jezera Balaton v Maďarsku na čtyři dny představí nejlepší interpreti elektronické scény, například The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike a Martin Garrix. Festival se odehrává u nádherného jezera Balaton, kde budete moci poslouchat své oblíbené hudebníky v plavkách přímo z jezera! Takovou letní pařbu nikde jinde nezažijete, tak na co čekáte?

Články, které by tě mohly zajímat