Právě vysíláme

LACO ANGYAL šokoval fanoušky smutnou zpovědí. Přiznal, jak je to ve skutečnosti s jeho maminkou!

5. června 2018 13:10
LACO ANGYAL šokoval fanoušky smutnou zpovědí. Přiznal, jak je to ve skutečnosti s jeho maminkou!

Ladislav Angyal se stal symbolem SuperStar. Životní příběh sedmnáctiletého mladíka, který žije v nuzných podmínkách, dojal českou i slovenskou republiku a řada lidí neváhala a Lacovi poslala peníze.

Chudoba, špatné bydlení a k tomu nemocná maminka. S tím přišel Laco do SuperStar a diváky si získal od prvního momentu. I přes svůj smutný příběh byl totiž neuvěřitelně optimistický a jeho song Pošta se stal okamžitě hitem. Díky divácké sbírce pak mladíkovi putovalo 1 400 000 korun.

Nyní však Laco šokoval fanoušky, když na svém Instagramu přiznal, že jeho životní příběh je vlastně trošku jiný, než jak se prezentoval v televizi. Konkrétně mluvil o své mamince, která prý není tolik milující osobou, jak se zdálo. „Kolikrát mě také bila, teď se u ní objevil problém s alkoholem. Jsem radši bez ní, než s ní. Teoreticky žádnou matku nemám. Je lenivá, nestará se o mě, ani o sebe. Před každým jen hraje chudinku. Já ji jako matku už dlouho neberu a jsem rozhodnutý dát ji do ústavu pro tělesně postižené, tam se o ni postarají,“ řekl Laco v živém vysílání a opravdu si nebral servítky.

ČTĚTE TAKÉ: LACO ANGYAL ze SUPERSTAR už začal utrácet peníze od fanoušků! Co nového si pořídil?

„Má zvláštní povahu. Jakmile něco není podle ní, hned na každého podává trestní oznámení. Žádnou povahou se ale nedá vysvětlit to, že se nestará o vlastního syna. Jdete ráno ve 4:00 hodiny na zápas, cestujete hodiny, vrátíte se večer o půl desáté a nemáte doma navařeno. Když se jí zeptáte, co máte jíst, ona odpoví, že nic. Když jsem s ní bydlel, ani jsem si často neměnil do školy oblečení. Moje mamka roztroubila po celém městě, že jsem ji nechal v takovém stavu, v jakém je. V 17 letech vše řeším, existenční otázky, nechodím se bavit. Mamka si před každým hraje, jaký je chudák. Je to trochu o ochotě. Upřímně říkám, jako matku ji už neberu. Rozhlásila o mně, že jsem podvodník a že jsem „syn roku“,“ přiznal mladík s tím, že se osamostatnil a s matkou už nežije.

Potom, co Laco video zveřejnil, nastala změna! Čtyři dny poté publikoval na profilu úplně nový obrázek s popiskem, který všechno jeho předešlé tvrzení opět tak trochu mění. „Já to věděl, že nakonec to není tak, jak jsem si myslel. Mámině opravdu stačila změna (být v novém bytě). I když sice nechtěla, ale už je evidována jako uchazeč o zaměstnání. Mami, myslím, že takto budeš postupovat i nadále. Takto si získáš mou důvěru zpět,“ napsal.

Tak Laco, držíme pěsti! Ať vše probíhá tak, jak má. 🙂

 

Zdroj: Instagram

Neuvěřitelné: Padesátiletá máma vypadá spíš jako dvacetiletá přítelkyně svého syna

Články, které by tě mohly zajímat