Právě vysíláme

Leoš a Monika Marešovi slaví pět let od svatby

20. února 2023 12:15
Leoš a Monika Marešovi slaví pět let od svatby

Leoš a Monika Marešovi jsou již pět let manželé. Na veselku, která se uskutečnila 20. února 2018 v Litomyšli, zavzpomínali i na sociálních sítích, kam umístili společné fotografie a videa ze svého speciálního dne. Moderátor pak v Ranní show povyprávěl, jak výročí oslavili.

Paříž, Bratislava nebo horská chata… Jak Leoš Mareš v pondělí Ranní show prozradil, nápadů na místa, kam na pětileté výročí vyrazit, měl spoustu. Dceru hlídala babička, a tak měla dvojice volný víkend. Nakonec se však rozhodla zůstat v Praze. „Nejlepší je být turistou ve svém vlastním městě,“ zhodnotil moderátor Evropy 2. „Koukali jsme na telku, odpočívali jsme,“ prozradil s tím, že manželku samozřejmě nezapomněl vyvést ani do centra města. Celkově si pak víkend nemohl vynachválit.

Dvojice se vzala 20. února 2018 v kostele Nalezení svatého KřížeLitomyšli. Veselka byla tehdy přísně utajená, zúčastnili se jí pouze svědci a rodiče páru. Ten oddával farář Zbigniew Czendlik. „Bylo to nesmírně citově příjemné, oba dva byli moc zamilovaní, a přestože v tom kostele byla zima nám všem, tak z nich sálala láska,“ uvedl starosta Litomyšle Radomil Kašpar.

Dvojice se zasnoubila v říjnu 2017 po více než dvouletém chození. O ruku svou partnerku moderátor Evropy 2 požádal v Mariánských Lázních. „Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky, pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni. Na naši písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo. Viděla krabičku, ale myslela si, že je to nějaký dárek. No a pak už jsem klečel,“ popsal tehdy Mareš na svém instagramu.

V březnu 2022 se páru narodil první společný potomek, dcera Alex. „Já jsem tak šťastný,“ uvedl po jejím narození moderátor. Prozradil zároveň, že stejné jméno by dvojice zvolila, i kdyby na světě přivítala syna.

 

Články, které by tě mohly zajímat