Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ chystá příští rok 3 koncerty! V O₂ areně postaví dosud neviděnou scénu

31. října 2018 11:10
LEOŠ MAREŠ chystá příští rok 3 koncerty! V O₂ areně postaví dosud neviděnou scénu

Moderátorská ikona Leoš Mareš se i v roce 2019 vrátí jako zpěvák. Po dvou vyprodaných koncertech letos v dubnu se celý jeho tým pokusí posunout hranici nemožného a postaví příští rok v O2 areně dosud neviděnou, spektakulární, pohyblivou scénu s přechodovými lávkami, centrálním i oválným pódiem vedoucí napříč halou, která má zaručit jediné, aby se všichni diváci cítili co nejblíže centru show.

Hned tři večery po sobě, ve čtvrtek 16. května, v pátek 17. května a v sobotu 18. května tak vystoupí Leoš Mareš se živou kapelou, symfonickým orchestrem, mnoha hosty a mnoha kožichy na koncertech, o nichž se mu ani nesnilo.

Předprodej vstupenek byl úspěšně odstartován ZDE! Pokud i vy přemýšlíte, že na jeden z koncertů vyrazíte, pořiďte si lístek co nejdříve. Na vstupenky se tvoří fronty tisíce fanoušků, kteří si jedinečnou show rozhodně nechtějí nechat ujít.

Já to na tom obrovském pódiu prostě miluju. Vždycky jsem jen hvězdy uváděl a najednou jsem si to mohl sám zkusit. Bylo to samozřejmě opojné a já jsem při nabídce dalších koncertů na rok 2018 a poté 2019 nedokázal odolat,“ svěřil se na Instagramu.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat