Právě vysíláme

Leoš Mareš přerušil utkání NBA, hráč mu spadl do Margarity

24. ledna 2023 11:53
Leoš Mareš přerušil utkání NBA, hráč mu spadl do Margarity

Leoš Mareš si užíval lednovou dovolenou ve Spojených státech amerických, kde s přáteli navštívil také jeden ze zápasů NBA. Na něm se nechtěně zapletl do kuriózní situace, kvůli níž muselo být utkání na okamžik přerušeno. „Hvězdy ti padají prostě k nohám,“ baví se nyní moderátorovi fanoušci.

Moderátor Evropy 2 Leoš Mareš vyrazil s rodinou v lednu na dovolenou na Floridu. Protože je fanouškem basketbalu, rozhodl se s přáteli navštívit i jeden ze zápasů NBA. Nechtěně se přitom hned na začátku utkání ocitl v hledáčku kamer. O zážitek se nyní podělil s příznivci na instagramu.

„Takové to, když vám hvězda NBA spadne do margarity a je z toho kauza,“ okomentoval vtipně celou situaci moderátor a vysvětlil, co se vlastně na utkání stalo. Leoškovi přináší Margaritu s limetkou… Faul, pán spadne, kopne mi do drinku a chudákovi to stříkne do oka,“ popisuje moderátor ve videu s tím, že se hráči okamžitě omlouval.

K podobným pádům dochází v NBA často, vylitý drink přímo do tváře hráče byl však přeci jen kuriozitou. Všechny zúčastněné strany ale naštěstí vzali nastalou situaci s úsměvem. Nikdo z nich ji neměl šanci ovlivnit.

„To prostě nevymyslíš. Už jsem si to pustila několikrát a pořád se bavím,“ okomentovala video zveřejněné na instagramu fanynka Jana. „Hvězdy ti padají prostě k nohám,“ dodala další s přezdívkou laj-mar-eiram. „Podle mě vám ten drink měli zaplatit,“ směje se Molnarka.

Články, které by tě mohly zajímat