Právě vysíláme

Leoš Mareš slaví polokulaté narozeniny. Co si pro něj připravili jeho nejbližší kolegové?

27. dubna 2021 9:37
Leoš Mareš slaví polokulaté narozeniny. Co si pro něj připravili jeho nejbližší kolegové?

Náš moderátor Leoš Mareš dnes slaví pětačtyřicátiny! Jeho jméno je dlouhodobě spojeno s rádiem Evropa 2, kde spolu s kolegou Patrikem Hezuckým od roku 1998 moderuje legendární Ranní show. Do rádia dnes Leošovi přišlo spousta dárků, kytek i přání od posluchačů, fanoušků a také kolegů moderátorů.

Video přání poslali Leoši Marešovi například jeho kolegové z Ranní show Evropy 2. Všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí mu popřál jako první jeho dlouholetý parťák Patrik Hezucký. „Milý Leoši, my jsme ti s dcerou chtěly popřát všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Sice máme prázdné ruce a neneseme žádné dary, ale přesto tě máme rády a přejeme ti hodně štěstí a zdraví,“ poslala roztomilé přání z mateřské dovolené Katka Říhová spolu s dcerou Sofinkou. „Happy Birthday To You, Happy Birthday To You, milý Leoši,“ zazpívala na videu Lucka Černá, dříve Šilhánová spolu s dcerou Johankou. Pak mu se smíchem popřály k 35. narozeninám, protože podle nich vypadá o hodně mladší. Na závěr ještě přidaly vzkaz, že ho mají moc rády a poslaly mu pusu.

Video přání, které si pro něj připravili jeho nejbližší kolegové:

 

Ranní show Evropy 2 s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější rádiové pořady u nás. Již 23 let vysílá hvězdné duo živě každý všední den od 6:00 do 9:00 hodin. To nejlepší z vysílání Ranní show Evropy 2 vychází denně i ve formě podcastů, které si můžete poslechnout tady.

Vedle Evropy 2Leoš Mareš na svém kontě také moderování hudebních anket Český slavík a Cen Anděl, soutěže Česká Miss, televizní hitparády Eso nebo reality show Česko hledá SuperStar a Big Brother. Zahrál si i v několika filmech. Před kamerou debutoval ve snímku Jak básníci neztrácejí naději (2004) a objevil se i v následujícím pokračování „básnické“ série Jak básníci čekají na zázrak (2016), v komedii Špindl a hudebním filmu Muzzikanti. V roce 2015 se zúčastnil taneční soutěže StarDance, v níž došel do osmého kola. V současnosti chystá novou show, kterou od podzimu nasadí do vysílání Televize Nova.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat