Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ vystoupí hned dvakrát v pražské O₂ areně

26. března 2018 7:08
LEOŠ MAREŠ vystoupí hned dvakrát v pražské O₂ areně

V roce 2017 se moderátorská jednička Leoš Mareš rozhodla představit svým fanouškům po dlouhé době jako zpěvák a hned dvakrát vystoupila v pražském Foru Karlín. Následovala proto hned další meta. A kam se Leoš Mareš mohl posunout výš, než do pražské O2 areny, největší haly v Česku?

Když byl v polovině listopadu loňského roku oznámen prodej na koncert Leoše Mareše v O2 areně 24. dubna 2018, strhl se o vstupenky takový zájem, že za necelých deset hodin byla zaplněna místa na stání i celé první patro. Jako poděkování svým fanouškům proto Leoš Mareš přidal i druhý koncert o den později. Ani to však jeho příznivcům nestačilo a původní záměr ponechat horní sektory uzavřené, vzal brzy za své. Proto se organizátoři rozhodli na oba koncerty otevřít i horní sektory, kde jsou navíc lístky k sezení za cenu lístků na stání.

Přesně po roce od svého karlínského dvojkoncertu tak Leoš Mareš přichystá obří show, o které se mu ani nesnilo, a to v největší hale v České republice. Představí se řada špičkových hudebních hostů, zahraje živá kapela a samozřejmě nebudou chybět ani ikonické kožichy.

Leoš Mareš v O2 areně, 24. a 25. dubna 2018 od 19:00 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

Partnerem koncertů je Blue Style – Dovolená, která letí!

Jen do 2. dubna nabízíme:

  • děti zdarma
  • extra sníženou zálohu 1 500 Kč na osobu
  • A navíc Velikonoční sleva 1000 Kč na objednávku
  • Více na www.bluestyle.cz

CK Blue Style má ve svých destinacích pro rodiny s dětmi připravených bezmála 40 hotelů s dětským Croco clubem, kde se o ratolesti postarají česky mluvící animátoři. Naopak ti, kterým nepřijde dětský křik až tak roztomilý mohou strávit svoji dovolenou v hotelech, které jsou určeny pouze pro dospělé. Z naší nabídky si jistě vybere každý, neboť všechny hotely jsou prověřené po stránce kvality, tak i služeb a splňují všechna potřebná kritéria ke strávení skvělé dovolené v návaznosti na finanční možnosti každého klienta,“ říká obchodní ředitelka Lenka Pátek.

9 muzikantů, kteří zemřeli na pódiu přímo při koncertě

Články, které by tě mohly zajímat