Právě vysíláme

Leoš Mareš zveřejnil první fotku těhotné Moniky. Neskutečně jí to sluší

20. října 2021 10:24
Leoš Mareš zveřejnil první fotku těhotné Moniky. Neskutečně jí to sluší

Moderátor Evropy 2 Leoš Mareš minulý týden v Ranní show prozradil, že s manželkou Monikou čekají miminko. Narodit by se mělo na přelomu února a března, pohlaví však pár zatím nezná. S fanoušky se ale podělil o první fotografii, na které manželka porotce SuperStar ukazuje bříško.

Leoš Mareš bude trojnásobným tatínkem. S Monikou Marešovou čekají svého prvního potomka, z předchozího manželství už má moderátor Evropy 2 syny Jakuba a Matěje. O šťastnou novinku se podělil s posluchači v ranním vysílání, kde zároveň prozradil, že je jeho partnerka už v pátém měsíci těhotenství.

Zatímco Monika zatím fotografii s těhotenským bříškem neukázala, Leoš na svém Instagramu jednu sdílel. Na snímku je vyfocena s andělskými křídly, černé obepnuté šaty pak krásně zvýrazňují její stav.

Pohlaví dvojice zatím nezná. Fanoušci by jí však přáli vzhledem k tomu, že moderátor Evropy 2 už dva syny má, holčičku. V České volbě tipovali, jaké jméno Marešovi dítěti dají. Na prvním místě skončila Amélie, druhý byl Alex, na třetím místě pak skončila Nina. Zda nad nějakým jménem pár uvažuje, však Mareš ve vysílání neprozradil.

Články, které by tě mohly zajímat