Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ zveřejnil snímek s OLIVEREM HEZUCKÝM. Stal se druhou nejlajkovanější fotkou na jeho Instagramu!

4. května 2020 14:10
LEOŠ MAREŠ zveřejnil snímek s OLIVEREM HEZUCKÝM. Stal se druhou nejlajkovanější fotkou na jeho Instagramu!

Mysleli jste, že na Instagramu Leoše Mareše budou u sledujících nejvíce fungovat fotografie jeho auta? Tak to se vážně mýlíte! U oblíbeného moderátora Evropy 2 totiž frčí úplně jiný druh snímků.

Leošův profil patří mezi nejsledovanější na českém Instagramu a parťák Patrika Hezuckýho má už 943 tisíc odběratelů. Svůj účet si také Leoš pořádně hýčká a fanoušky překvapuje skoro denně novou fotografií. A některé z nich mají u sledujících obrovský úspěch a daří se jim posbírat tisíce lajků!

Moderátor a porotce SuperStar zveřejňuje na Instagramu střípky ze svého pracovního i soukromého života a jeho profil je opravdu velmi rozmanitý. Jeden z jeho posledních příspěvků ovšem u fanoušků zabodoval na plné čáře. Leoš totiž zveřejnil fotografii, na které drží v náručí malého Olivera, syna Patrika Hezuckýho. „Já a synovec Oliver Hezucký,“ okomentoval pak krásný snímek.

Fotografie okouzlila followery a nyní má přes 106 tisíc lajků. Jak navíc sám Leoš ukázal na svém profilu, stala se druhým nejlajkovanějším příspěvkem na Instagramu vůbec. První místo pak patří fotografii hvězdy Karla Gotta na chodníku slávy. Mezi další hodně lajkované snímky se pak řadí ty s Monikou Marešovou, nebo další se zesnulým mistrem.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat