Právě vysíláme

Máme nové posily! Kdo rozšíří moderátorský tým EVROPY 2 a odkdy?

23. ledna 2020 9:47
Máme nové posily! Kdo rozšíří moderátorský tým EVROPY 2 a odkdy?

Naše moderátorská parta se rozrůstá o další členy. Už v pondělí 27. ledna 2020 uslyšíte v éteru dva nové hlasy.

Každý pracovní den od 11:00 do 13:00 hodin vás v pásmu MaXXimum muziky bude bavit staronový Jindra Ekl, který se k nám vrací po třech letech. „O vysílání na legendární Evropě 2 sní určitě spousta moderátorů. Mně se to už jednou splnilo a teď se mi to plní podruhé. Evropa 2 byla mojí úplně první zastávkou v mediálním světě a svůj návrat na ni beru jako návrat domů. Moc se těším na staronové kolegy a na naše parádní posluchače,“ svěřil se Jindra.

Jindra Ekl

 

Na Jindru bude v pondělí až pátek navazovat Jakub „Koťák“ Kotek, který vás MaXXimem muziky provede v čase od 13:00 do 15:00 hodin. Kubu můžete znát z TV Óčko, moderoval také Aftershow pořadu Česko Slovensko má talent, Snídani s Novou nebo reportáže pro Top Star Magazín. „Být součástí Evropy 2 je boží. Ani si nevzpomenu, kolikrát jsem ve škole dostal poznámku za to, že nedávám pozor, protože jsem jedním uchem poslouchal Evropu 2. Jako moderátor miluji ten pocit, kdy do poslední chvíle nevím, co řeknu. Posluchači se mohou těšit na přebytek energie a pořádnou dávku improvizace,“ řekl ke svému nástupu na Evropu 2 Jakub Kotek.

Jakub „Koťák“ Kotek

 

Ostříleného Pavla Cejnara jsme ve vysílacím čase posunuli tak, aby právě on přebíral směnu po Ranní show Evropy 2,“ dodává k chystaným změnám Martina Říhová, výkonná ředitelka společnosti Active Radio. Na Páju se tak můžete těšit v Afterparty od pondělí do pátku mezi 9:00 a 11:00 hodinou.

Pavel Cejnar

Články, které by tě mohly zajímat